Känns som en riktig höstdag

Jag var i Barcelona i somras och jag måste bara rekommendera ett sminkmärke som jag verkligen älskar. Jag blev kär i det och sen dess har jag nog blivit besatt av det. Märket heter Kiko och jag har forskat lite om det säljs i Sverige och tydligen går det att köpa här=D. Det ska finnas i SOAK gallerian i en affär som heter Pashion.

Imorgon ska jag gå på min kompis modevisning som ska hållas på Nordiska museet. Är så stolt över henne och det kommer bli så kul att se hennes klädesplagg på modeller. Jag vet att D älskar mode och tänkte dra med henne på visningen, förhoppningsvis blir det en del mingel efter visningen. Bilder från visningen läggs upp senare.

//Miss H


Tisdagsshopping!

Tjoho!

Helgen är redan över ,men är ej bitter för det. Har haft en jättetrevlig vecka med mycket skoj. Men måndagsångesten kröp fram igår när man insåg att man måste plugga hela veckan. Men idag när min kompis Nasse ringde och frågade om jag ville shoppa, stängde jag den där jävla boken och drog iväg till Skärholmen centrum.

Vi spenderade ca tre timmar i köpcentret och det blev en massa shopping. Jag spenderade totalt ca 2000 kronor (som jag egentligen ska spara).




Så jävla skönt att få uppdatera sin garderob, men det kostar.

Längtar tills helgen då jag ska spöa Z i gokart. Är det nån som vill satsa pengar på att jag ska vinna?? (Måste dryga ut min shoppingskassa)


//E



Blondie moments

Blondiner har roligare sägs det. Men hur ligger det egentligen till? Har blondiner verkligen roligare? Jag har varit blond hela sommaren men är rätt så säker på att jag skulle haft minst lika kul om jag varit brunett. (Säger bara så för att alla andra discobitches är brunetter, innerst inne så vet alla att blondiner har mkt roligare, pratar av egen erfarenhet).  

Dock brukar jag (alltför) ofta ha mina blondie moments då jag pratar först och aktiverar min hjärna därefter. Det är lite som ljudet när det blixtrar. Man ser blixten först och hör åskan efter några sekunder. Som tur är färgade jag håret för nån vecka sedan och är nu brunett. I förra veckan skulle jag på arbetsintervju och anländer till företagets entré. Utanför sitter 3 kvinnor i medelårsåldern och röker. Jag går fram till dörren och trycker på en knapp, ingenting händer. Ser en dosa intill väggen som är avsett för passerkort. Vänder mig om till kvinnorna och frågar:

Jag: Ursäkta, hur kommer man in?
Kvinna 1: Du trycker på dörren.
Jag: Jo men knappen funkar inte verkar det som...har testat!
Kvinna 2: Alltså.. du tycker in dörren (kollar på mig med frågande blick)
Jag: Ahaaaaa

Jag öppnar dörren och garvar för mig själv. De måste ha tyckt att jag var riktigt bright. Samma dag står jag vid ett övergångsställe och pratar samtidigt i mobilen. Efter att ha tryckt på knappen vid övergångsstället och ser att det inte finns några bilar börjar jag gå över. Av någon konstig anledning stannar jag i mitten av övergångsstället. Grön gubbe börjar lysa och jag står fortfarande kvar...det där med att killar inte kan göra två saker samtidigt må kanske ha en viss sanning i sig men att tjejer inte kan göra två saker samtidigt stämmer fan också! Jag är ett levande bevis! / T






En spontan lördagskväll

Jag och T mötte upp våra vapendragare Tage och Staffan på söder där vi gick till Mississippi inn (ligger på nytorgsgatan 33 för er som undrar) för att käka lite güd mat :) T och Staffan svullade snabbt i sig sina biffar innan man själv knappt hunnit ta sin första tugga. Animals!



Mätta och belåtna hoppade vi in i Tages nyinköpta BMW 335 Ci Sportkupé 306hk för att bege oss till Utecompagniet som hade öppet för sista gången i år. Eftersom bilen e ny och ägaren till bilen är såååå nöjd passade han på att visa vad den går för! Weeiiiiii!



T blev lite rädd eftersom hon tycker det är lite läskigt när det går för fort

T: Ta det luuuuugnt! Jag kommer skita på mig!!

Staffan: Nej gör inte det! Då förstör du ju "nybils-doften"!


Haha puckon

                                                                          Discobitch i bilen :)

Tanken var att vi skulle till Utecompagniet för en drink eller två...men det vet vi ju hur det brukar sluta ;) Speciellt när man inte var ute förra helgen.

                                            Varför är det bara jag som vill ha shotrace?? :p


Efter X antal drinkar och 3-4 shots gick vi vidare till Solli där dom spelade grymt bra musik! Blir positivt överraskad varje gång. Eufori! Haha


Kvällens betyg: 

4 drinkar av 5 möjliga

puss på rumpan //Mjau


 


Shopping

I går var  var det lördag och dagen började med ett telefonsamtal från min kära vän C som insisterade att jag skulle följa med henne på en shoppingrunda inne i stan. Så bra vän som man är följde jag ju såklart med! 





Vem visste att dett fanns discobitch kläder på Gina Tricot?
C passade på att glänsa en stund samtidigt som hon visade upp 
sina dans-skills...




det ryckte i mina balkannerver så jag hittade en ryskpälsmössa,
och blev smått besviken när jag fick reda på att systemet stängt då jag 
vill drink some vooooodká!



Väl inne i gallerian gick vi förbi en vägg med 100-tals postits lappar, så vi passade såklart på att marknadsföra bloggen ;) 



Passade på att titta lite kläder till Sensation, kjol TOP SHOP 399:-



Snygg Tee från Kola Anna



Vi avslutade shoppingen med en brownie och mjukglass i gallerian...sjukt god! 
C åt såklart upp hela själv och lät mig endast slicka på gaffeln när hon var klar...


 


Skön helg

Jag har längtat grymt mycket till helgen och jag måste säga att den var lyckad. I fredags va det filmkväll hos sötnosen med E och hennes Zerb. Måste säga att filmen "Get smart" är nog den tråkigaste filmen jag någonsin har sett, så jag rekommenderar ingen att se den om dom inte gillar att plågas. Det blev en sen kväll fram till klockan halv fyra, man fick ju lite panik av att tänka på att man ska jobba dagen efter. Det blev en rolig övernattning med mig och E i sängen och Zerben på den hårda soffan och stackars sötnosen på golvet haha. Lördagen var faktiskt jätterolig men lite stressig att skynda sig från jobbet hem och försöka ta på party outfiten och sminka sig för att hinna till förkröket. Det blev en rolig kväll och mycket dansande på Ambassadeur. Men jag förstår inte en sak med tjejer, hur vissa gillar att knuffas när dom ska förbi, på ett sånt där elakt sätt för att poängtera att dom har mer rätt att gå där än vad någon annan har. Jag höll nog på att få en aggressiv monster flipp på hälften av alla brudar där inne. Inte blev det bättre när jag stod på dansgolvet och en stor dallrande rumpa böra puttas. Men D räddade the moment genom att upp fighten genom att ta sin sexiga booty och knuffa bort den dallrande rumpan. Det blev 1-0 till oss=D. Ikväll blir det riktig höstig söndagsmys med en dubbeldate med sötnosens killkompis och hans nya tjej som han är på gång med. Vi ska först fika och sen blir det bio för att se den nya filmen Righteous Kill. Ska bli kul att se den nya tjejen som verkar ha fått honom på fall. // Miss H

Här är jag, E och D på ambassadeur



Härliga fredag!

Helgen kom så snabbt denna vecka...har inte hunnit med så mycket i veckan. Men har tränat tre dagar i sträck  (starkt gjort!!). Tränade med H idag och det kändes väldigt bra! Nu har vi alla fem kärringar kort på underbara SATS och vi satsar på beach '09 (typ).


När jag kom helt trött och hungrig såg jag ett brev till mig. Blev helt exalterad....eftersom ibland undrar jag om jag ens bor hemma, får ju aldrig nån jävla post! Men idag kom dem........Sensation-biljetterna! Fan vad nice!! one step closer.....




Det är bara drygt 2 månader kvar och man kommer att hinna bygga sina förväntningar..men men...

Ikväll blir det chillmode hemma hos A...ooohh like it like it....
Ha en trevlig fredag!!

///Ef

Man eller mus?

Varför blir det så mycket missförstånd jämt mellan killar och tjejer? Svaret är rätt enkelt: vi tänker så j-vla olika. Killar tänker inte så mycket och vi tjejer tänker ibland för mycket och det är därför oftast vi får huvudvärk och blir sådär kinkiga som vi brukar bli. Nej, jag säger inte att allt är tjejers fel...det är nog ingens fel. Vi är olika helt enkelt.

Dock har jag den senaste tiden kommit på mig själv säga: ibland önskar jag att jag va...(just det håll i er..) kille! Igår hade jag ett samtal med S där jag sa att jag önskar att jag kunde tänka som en kille ibland för att det skulle underlätta så mycket i exempelvis förhållanden eller över huvudtaget. Varför blir det alltid så att i början när man träffar en kille så är man oftast (eller iallafall jag) ganska laid back och tänker inte så mkt på små bagateller...men helt plötsligt så förvandlas man till något som närmast kan liknas vid en psykopat. En psykobitch helt enkelt. Varför? Jo, man börjar få känslor och bry sig. Varför har han inte ringt? Jag messade han för 5 min sen varför svarar han inte?! Vad gör han? Jobbar? Tränar? HAR SEX?!?! Han kanske träffar nån annan samtidigt? Varför svarar han så konstigt på mina sms? Varför svarar han så lång tid efter jag sms:at? Varför sa han si varför sa han så....Ja, jag kan hålla på i evigheter...
Senast ikväll kläckte jag ur mig: "jag önskar fan att jag hade en snopp". Och här ska jag motivera varför:

1) Man kan stå upp och kissa, utan att urinera ner sina skor eller att det stänker upp kiss på en själv.
2) Det går snabbt och effektivt att kissa. Bakom en skylt eller mot en vägg..går ju inte riktigt smidigt som tjej...
3) Man behöver inte lika mkt papper när man torkar sig= bra för plånboken och skonsamt mot miljön.
4) Man slipper föra in avlånga föremål en gång i månaden som ska stoppa lingonforsen.
5) Man slipper äta hormoner som ska motverka graviditet och som gör att ens humör skiftar snabbare än Paris Hilton byter pojkvänner (+ 100 miljoner andra bieffekter som jag inte tänker ta upp nu)
6) Man slipper svamp och rubbningar av PH-värdet, klåda och annat skoj som förpestar ens vardag...

Ja, ni listan kan bli lång. Men det här var nog det viktigaste fördelarna jag kunde komma på med att ha en snabel. Tack för mig och god natt.

/ T





Hej å hoe!...

Tja tja!

Idag är det torsdag och jag har en känsla av att det kommer bli en bra helg...The sun is shining, men man kan fan inte dra på sig bikinin!

Var på Sophia Somajos releasefest igår och det var ganska trevligt. Gick dit med Z och "Fisken" och minglade. Veronica Maggio och Vincent och nån helt galen kille sjöng covers på tre av Sophias låtar. Jag och "Fisken" konsumerade mängder av alkohol medan Z (föraren) drack sin cola med cintron.Vi satt och diggade till den sköna old school-musiken och inväntade hedersgästen..men hon bara minglade runt i klubben. Fick höra av någon att hon inte skulle uppträda, så vi drog hem besvikna. Men en helt avkopplande och trevlig kväll blev det!

Ikväll spelar Roger Sanchez  och jag kan inte gå.

Lite gladare nyheter.....vi tjejer har fixat allt inför Sensation White-festen i Köpenhamn!....Längtar!

Nu måste jag plugga/äta/städa/tvätta/träna.......hatar vardagen.....


//// E

Dags att flytta!

Jaa nu när man börjat jobba och pengarna börjat rulla in så är det dags att flytta hemifrån! Vart isåfall, och när!? Det är sjukt svårt att få tag i en lägenhet, man tappar ju motivationen när man ser att dem fem första i bostadskön för en liten lägenhet har stått sen 1982! Så jag tänkte köra med en tillfällig lösning och hitta en lägenhet nära jobbet. Vart letar man? Jo på blocket tänkte jag. Klickade på "visa billigast först" och först i listan ser jag en lägenhet i Vårberg för 500 kr/månaden (låter lite skumt, jag vet), så jag klickar på den av ren nyfikenhet om hur i hela världen man kan erbjuda en lägenhet för 500 spänn i månaden. Jo kära vänner, så lyder annonsen:

"Jag är en ung killa och jag bor ensam . Jag vill en kvinna bor hos mig. mina lägenhet nära tunnelbana 2 minutter .
maila [email protected]
"

Fortsätta leta lägenhet på blocket? Nej tack!

//D

Blääää...

Så sitter man på jobbet och "jobbar" igen.... blir så himla trött i huvudet efter alla dessa möten. Speciellt när man måste lyssna på fyra gubbar i kostym som inte vet vad dom vill. Men så ere när man jobbar... Att man aldrig e nöjd! När man jobbar så vill man vara ledig och när man e ledig vill man jobba. Samma sak när det gäller pojkvänner... Undrar om det finns någon där ute som är heeeelt nöjd med sitt liv?! I don´t think so! Är man fattig vill man vara rik, är man rik vill man bli rikare.....å så fortsätter man sådär heeela livet, tar aldrig slut.

Nu är det endast 3 dagar kvar till helgen! :)

Pusss å kram
//Kissekatten



Min bil :)
 

Geni vid 2,5 års ålder?!


Den här tjejen har stenkoll! Funderar på att värva henne till DB klubben. Kan behövas för att pricka ut det hetaste klubbarna i världen ;)




Copenhagen, here we come!

Som ett ljusken i det dystra höstmörkret, finns inget bättre sätt att förklara Sensation White festen!!!!!!

Discobitcharna ska ut på trip!
När? 15 november.
Destination? Danmark här kommer vi!!
Syfte? PARTY OUR ASS OF AT SENSATION WHITE



Äntligen!

Äntligen kom det brev som jag länge väntat på idag i brevlådan...känner mig så stolt :)
De guldiga bokstäverna säger nog allt! Nu är det bara magisterbeviset kvar så är alla papprena på plats.

XoXo T.


Ingen kan som han ;)

Armin
gör det som ingen annan...avslutar denna vecka med en låt från Hollands trance kung Armin Van Buuren, NJOY ;)





Armin Van Buuren feat. Sharon del Adel - "In and out of love"

Work that ass bitches!

Ja nu börjar vi gå mot mörkare tider vilket innebär, höstmys med filmkvällar, middagar och annat skoj. Det som däremot är mindre skoj är att man äter mer på vintern= kilona kommer sakta men säkert krypandes tillbaka. Detta är såklart inget problem för en discobitch då hon spenderar sina helger med att dansa runt på stans hetaste inneklubbar och därmed samtidigt bränna oändligt mkt fett. Dock är vissa helger mindre lugna än andra (som denna helg som varit) då vi på fredagen åt mängder med popcorn & garidakias (=grekiska för ostbågar, låter mkt coolare på grekiska) för att på lördagen förtsätta att svulla med halloumi, tzatziki, chips och vin...(Ja jag vet att jag åt upp allt chips).

Det jag vill ha sagt mina vänner är att det är hög tid att komma igång med träningen!! Annars är risken stor för att man lätt kommer bli anfådd på dansgolvet i vinter och stå och flåsa nån stackare i nacken som en brunstig älg vid parningstiden...En guldstjärna till D som nyligen blivit medlem på en gymanläggning och är redo för att komma igång med träningen ;) H nu är det bara du kvar!! Work that ass bitch! Här följer en lista på den ultimata träningsoutfiten för en discobitch!
 
XoXo T.


 

Soft hemma hos mig!

Long time no see...

Idag vaknade jag med världen på mina axlar....har nämligen blivit drabbad av höst/skol-ångest. Fyfan gick med tunga steg till skolan och spillde kaffet på min jacka...nikotinabstinensen slog in ganska rejält men jag lugnade den med en prilla..(I know, jag är skitäcklig). Under föreläsningen blev jag så irriterad på läraren att jag sträckte fram babbe-handen och sa:

E: Luuuugn nu, nu går det lite för snabbt!

Fick en sån där hatisk blick av honom, men en heroisk blick av mina klasskamrater. Stolt.

Partyfaktor var lika med noll och svor åt den dagen på 70-talet som pappa fick den briljanta idén att flytta till Sverige.

Men molnen började skingra sig när jag träffade T och när vi ägnade åt oss personlig mobbning (Sorry, S).

Ikväll blir det filmmys med T och C hemma hos mig. Vill se filmen 300 bara för att skratta åt porträtteringen av kung Xerxes...perserna var tydligen lite trendy back in the days....

Angående partymode.....onsdagen den 24/9 har Sophia Somajo sin releasefest på Berns som jag ska attend med Z. Ska få höra henne sjunga live!!!

Ska lämna er denna härliga (men kalla) fredag med en skön låt av Nadia Ali!


It's finally friday

Sitter på jobbet och segar lite. Jag har varit lite allmänt trött dom här dagarna och egentligen inte gjort så mycket än att ta det lugnt. Men nu börjar det kännas som det har varit lite för lugnt för min del. Ikväll ska jag hem till min vännina där vi ska dricka lite god vin och röka lite vattenpipa och kanske titta på en skön film. På lördag ska äntligen discobitch panelen ses och hitta på nåt kul=). Det kanske blir spritrelaterad, oftast slutar det upp så. Vi ska i alla fall disskutera vår resa till köpenhamn där vi ska till sensation White. Fy fan vad jag längtar till den resan.

En annan rolig grejj som jag kom att tänka på och aldrig kommer förstå är hur åtta killar kan sitta en hel helg och ha en Lan party. För dom som inte vet vad det betyder är det när när ett antal datoranvändare träffas för att koppla samman datorerna i ett LAN. Min söta pojkvän och E:s tatuerade serb är en av dessa grabbar. Det blir en helg med massa bögerier enligt mig=P. Inte nog med detta ska dom också sova tillsammans hela helgen. Jag tycker det går lite för långt, men det är ju ett val dom själva gör.

shululuuuu, //Miss H

Goda bakterier

Livet är hårt för en discobitch...speciellt när man är arbetslös...har haft ont i halsen nu i två veckors tid så bestämde mig för att göra något wild and crazy denna fredag så jag började min morgon med att besöka vårdcentralen. Där pillade doktorn i min hals (mkt sprit tål man men när nån kör ner en bomullspinne i halsen vill man hellre pilla ut ögonen ur skallen..) och konstaterade att jag skulle skölja öronen hos sköterskan (Undra varför? Hon tyckte säker att mina absolut vax-fria öron skulle behöva en deluxe sköljning a la sjuksköterska style). Utan att protestera fick jag en härlig örondusch och fick reda på att jag inte hade några elaka streptococer i min hals ;)  Så nu är min hörsel på topp och hals i trim. Bara glada bakterier i min hals! Bara att bege sig till gymmet nu och träna min atletiska kropp och min fasta rumpa!

So long suckers!

/T

Nu kör vi!

Eftersom det är jag som sitter och håller på bilderna från i fredags blir det också jag som får skriva ett litet inlägg om kvällen J Får se om jag uppnår kriterierna som bloggare!


På torsdagen var vi alla sjukt laddade inför W avskedsfest, men när det äntligen var fredag så var alla förutom JAG (såklart) lite smått griniga och inte alls lika partysugna längre... Men det skulle vi snart ändra på!



T loooves gay-vodka!

Det fanns sprit så det räckte och blev över! Eller nee, vi drack nog upp allt :)


Shotrace någon??! 

När jag å en av babbarna skulle kolla vad som fanns i sovrummet hittade vi en sån dära pilatesboll (??) som genast blev poppis. Det blev en kamp om vem som kunde sätta sig på bollen utan att ramla... svårt att gissa hur det gick ;)


Ehh va händer här???


Copywrited .. eller nåt haha

Lite senare under kvällen ramlade det in tre st väldigt trevliga pojkar från E-tuna som inte var blyga när vi körde Sanning eller Konsekvens (OBS! den elaka versionen haha). Men vi tröttnade rätt snabbt på d och fokuserade istället på att fylla på glasen!  Efter x antal drinkar å hallonshots var det dags att bege sig in till storstaden!


Man behöver inte åka till Ayia Napa för att gå på skumparty!

Kvällen slutade med en sväng på Solli och kebab på kungsgatan. Grym kväll! Men vi saknar W redan!
Australien here we come!

Puss //Mjau


Idag har vår lurviga vän namsdag!

Idag den 18 september så kan man om man tittar i almenackan se att Orvar har namnsdag! Så G-R-A-T-T-I-S Orvar på din dag från oss alla discobitches! Shotrace i helgen med kapten morgan?? =)

Wikipedia säger:
Orvar är av  isländskt ursprung, med betydelsen pil.

Namnet är för närvarande inte särskilt vanligt. Några enstaka pojkar i varje årskull får namnet som tilltalsnamn. 31 december 2005 fanns totalt 1 006 personer i Sverige med namnet Orvar varav 273 med det som tilltalsnamn.

Orvar du är unik ;)



En av de 1006 Orvars



Sitter på jobbet....

....och surfar :)  Måste ju passa på när cheferna är på lunch! hihi visst e jag buuusig!

Ikväll looovar jag att lägga upp bilder från helgens bravader!


//Mjau


Miss H

Jag var hos en väninna för några dagar sen då vi började prata om relationer och allt trassel som tillkommer med det. Hon har själv problem med en kille som nog är totalt förvirrad. Han säger att han vill ha ett förhållande, sedan ändrar han sig till att han inte vet om han vill ha det pågrund av att hon inte litar på henne vill ha och sen i slutändan blir han desperat och kör med klassiken: "Jag vill ha ett förhållande med dig, men du är för bra för mig och förtjänar någon bättre".
Hon känner ju sig såklart lurad efter en lång periods velande. Frågan är nog varför man ska köra ett spel under hela perioden man "dejtar". Allt detta med "ska jag ringa honom... eller i för sig jag ringde honom sist", " Kan jag säga vad jag känner eller kommer det skrämma iväg honom, bättre att jag väntar tills han nämner något"... det finns ju hur mycket som helst. Jag har själv varit en del av detta snurriga spel och jag måste säga man blir riktig utmattad. Så jag och min väninna kom fram till att man helt enkelt ska göra det man själv vill och sluta gå efter vad man tror partnern vill ha hos en tjej.


Ingen mer party på vardagar för miss D

Fyfan va surt!

Nu när hösten närmar sig finns det inget bättre än en klubbkväll med tema. Roger Sanchez på Ambassadeur, när? 25 september. Vad är det för dag? En TORSDAG! När ska miss D vakna på fredagsmorgonen? kl 05.15, jah! det e bara att åka till jobbet direkt från Ambassadeur, för just den dagen ska de ha öppet till 5. *Stort suck* En annan bra kväll som man missar, Energy @ the club på Sturecompagniet, när? En onsdag...såååå typiskt! Varför hamnar aldrig sånahär specialkvällar över helgen????

Jag kan iaf trösta mig med en god nyhet, enligt rykten ska det öppnas en ny nattklubb i Stockholm, arrangerad av Stureplansgruppen...hm..det e bara att hålla ögonen öppna och hoppas på att den är grymmare än hela Stureplans klubbar tillsammans! WOHOOOO EUFORI!!!

Som Borat så snyggt uttrycker det: I like disco dance! High five!



Puss puss /D

ZZzzzzz.....

Jag vet att jag e keff (babbe jag vet) på att skriva i bloggen... men idag e jag verkligen heeelt död. Därför ska jag gå och lägga mig i tid nu så jag e pigg å fräääääsch imorgon :) 




Puss på rumpan! //Mjau

Jävla skola som ska störa mitt liv!

Heeeej allihopa!

Det var ett par dagar sen jag skrev här i vår underbara blogg. Sen fredag fram tills idag har lilla E varit på resande fot.

Fredagen var jättekul, förutom att min nyfunne vän W åkte bort. Men det blev en sista fylla med honom. Hade en allvarlig blondiemoment:

Ö: Visste ni att jag är en kvarts grek?
E: Näää, du sa till mig att du är en fjärdedels grek!

Och med denna fylla och intelligens reste jag till andra stan mitt under natten för att träffa min "Ferdinand". Vad gör man inte för passionen....

Nästan hela lördagen tillbringade jag i sängen och soffan med Z och gjorde verkligen ingenting.....bara inväntade kvällens festligheter....men det blev ett jävla fiasko...så jag ska inte ta upp nåt av den skitkvällen här....

Söndagen var en riktig slappardag det med....När jag tänker närmare, så har jag inte träffat min familj på flera dagar...

H ringde imorse och infomerade mig att Fedde la Grande spelar på Ambassadeur nästa torsdag. Jag tänkte för mig själv "kommer han hit igen och spelar på samma klubb"? Det där störde mig hela dagen, H måste ha sett fel. Oooh yes, miss H håller inte reda på någon. Roger Sanchez spelar på Ambassadeur och inte Fedde. Vill gå men nu har ju skolan kommit igång och man kan inte festa på vardagar som i våras...
 
By the way, Sophia Somajo har släppt sin skiva på Itunes idag, go get it!

Nu lämnar jag er med denna skööööna låt av Mr John Dahlbäck......



//E

Yves Larock

Nu på onsdag får Sthlm finbesök av Yves Larock. Café Opera och Grand events har fått äran att få denna pöjk att spela för oss uppe i norden. Känner egentligen bara till en av hans låtar och den är inte mycket att hänga i granen direkt...men har dock aldrig hört han live så vem vet han kanske lurar på dolda talanger ;)

Om man frågar mig så skulle jag hellre vilja dra på nått riktigt stort trance- event och röja loss brutalt i si sådär 24 h och sen ligga i komma i 2 dgr...sen så skulle de helst få spela lite hårdare trance..nått i stil med detta ----------> NJOY / T 

 

Äntligen söndag!

Ja då va helgen slut och det tänkte jag fira med en liten låt med PussyCatDolls;) Dave Aude rmx!
Mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! /T






Musik är min eufori ;)

Spinner vidare på eufori tråden här under...Något som får mig att känna eufori är musik. Tror inte att det är något som kan få mig att känna sån glädje som musiken, kan bli helt tokig när jag hör musik som rör rakt in i hjärtat. Några av mina absoluta favoriter är A&B. Har lyssnat på dem i säkert 4-5 år nu och de gör mig aldrig besviken. Musiken kan (i mina öron) närmast beskrivas som en blandning mellan house/trance/progressive tre genrer som kan få mig att gå igång närsom vart som! Missade A&B när de nyligen spelade på Mondaybar kryssningen nu i augusti hade så gärna velat höra dem spela...har dock hört dem en gång tidigare även då på en MB kryssning men då var jag såklart för tankad och hade minnesluckor fram till 6 på morgonen...så egentligen så kan man säga att jag aldrig hört dem LIVE överhuvud taget.




En annan DJ som är helt sinnesjukt galet nästan äckligt bra är Deadma5, har blivit helt frälst av hans musik. Sen att han lirar i en muskostym också gör ju bara att man tycker han är ännu skönare! Kolla in klippet från en av hans spelningar i Miami tidigare i år...så bra(4:40!!)!!


Bisou /T

Eufori

" Eufori, känsla av lycka som bland annat kan framkallas som en berusningseffekt av vissa droger.  När man befinner sig i ett tillstånd av Eufori kan det närmast förklaras som att tankarna går på högvarv, medan själva medvetandet bara tänker "aha". Allting är logiskt, allting är förstått och hur resonemangen än går så finns där även en logisk förklaring. Ingenting är omöjligt. En extrem känsla av lycka och tillfredställelse."

Helgen är här och jag känner eufori!! Party party ikväll! =)

Mår som man förtjänar...


....men ååå va gott det ska bli med


Yellooooo

Nu har jag varit lat och inte skrivit ett enda inlägg, så nu kör vi. Jag har längtat sååå till helgen. För nu blir det partaj med booz, smoke and a lot of flipp. Lördag ska jag, D och E på en födelsedagsfest, så vi hoppas på mycket röj. Ett problem är nog att vi inte känner födelsedagsbarnet men det löser vi nog med spriten.

Utekvällar med oss discobitches brukar gå ganska vilt till, blir mycket shots, dans och flipp.
Vi får hoppas på att vår kväll inte slutar som på bilden nedan. Höres snart // H



 

All in!

Ikväll kör vi! Som T sa igår, "Det blir ingen jävla bög-fylla, vi kör ALL IN!"
Behöver nog inte säga så mycket mer om vad som händer ikväll ;)


T.G.I.F!!

Då va det fredag kära vänner. Ikväll blir det shotrace,drinkar,bus och lek ;)
Tänkte posta en video så iaf får mig på G såhär på "morgonkvisten"! Nu kör vi!!


/ T

Here goes nothing

Först och främst, en hyllning till miss T som tog ett fyllesnack på allvar och skapade den här underbara bloggen =)



Jaa, livet för en discobitch är relativt tråkig jämfört med våra galna helger så då blir det inte så mycket att skriva om då?! Aja, som mina andra discobitch-vänner längtar jag rejält till helgen! Nu när jag blivit en heltidsanställd och har typ inget liv på vardagarna, så jag uppskattar helgerna mycket mycket mer än vad jag gjorde förr. Jag räknar ner dagarna, och när väl helgen har kommit så får jag en sån extrem njutning att jag faktiskt måste jfå ämföra det med en åttondels orgasm =)

Så, syftet med bloggen var väl att skriva om våra galna party-kvällar och de kommentarer som poppar upp under fyllan. Därför får jag nu äran att inviga bloggens första discobitch-kommentar!

Discobitcharna vill ut på en trip, helst en roadtrip. C föreslår en trip till Göteborg, men jag, E och H har redan vart där twice i år. Då föreslår E en resa till Köpenhamn, vi andra hoppar upp och ner och håller med, och DÅ kommer det. Observera nu, den NYKTRA av oss, our designated driver miss T, säger då:



Hehe, på tal om trippen flickor, det börjar bli dags att planera, så keep it in mind tills vi ses. CYA @ the clubs biatches!

puss puss /D


Ajja bajja!

Nu har tre av fem discobitches skrivit i bloggen, vart har ni andra tagit vägen? Ok vissa har ju då jobb och skola på vardagarna till skillnad från andra (*vissel*) men hallå skärpning! Snart blir det smisk H & D!

På tal om jobb så börjar jag bli lite smått panikslagen. Känner mig som en förtidspensionerad ungdom som fortfarande måste stå ut med päronens gnäll, blir galen! Har skickat ut typ 500 CV:n och ansökningar och kanske fått 3 svar som löd : Tack, men NEJ tack! Börjar tro att jag blir diskriminerad pga mitt efternamn.En gång för många år sedan plingade det på dörren, mamma öppnar dörren och där står en man med afrikanskt ursprung och såg minst lika förvånad ut som morsan.

Morsan: Ja, vem söker du?
Mannen: Jo, jag säljer lite afrikansk handmade konst.
Morsan: Jaha?
Mannen: Trodde att ni var från Afrika...efternamnet lät afrikanskt!
Morsan: Eh..nej som du ser så är vi inte från Afrika.

Så det kanske det är så de rekryteringsansvariga också tror när de ser mitt namn och efternamn i CV:t och tänker....NEXT!Kanske måste gifta mig med en Södergren innan jag beger mig ut i jobbdjugeln?

Dagens förslag kom från C där hon sa att hon hittat en 4:a i Vasastan med en hyra på 20.000 i hyra (andrahand) som jag hon och E skulle flytta in i. Som hittat! Det är bara att börja packa grejerna och get tha hell outta here! ;)

Vet ni vad det är för dag imorrn? ( För mig är alla dagar det samma) Jo fredag!? På med klackarna, partyoutfitsen, H:s mirakel-ultra-täckande-sol-puder från Keiko, shots i handen och IN I DIMMAN!


/T


Thursday!

Hej alla discobitches!

En dag kvar tills festen kan börja!!!! Can't wait!...Har redan börjat ladda genom att tänka ut kläder för helgens äventyr! Har inte träffat mina bitches på många dagar nu....Men man vet garanterat att helgerna kommer bli roliga! Dags för shotrace om 24 timmar!



Jävla bög-dugg!

Efter dagens bravader så har vi kommit fram till att det är FÖRJÄVLIGT att det ska regna heeela tiden! Kan det inte bara regna ordentligt eller sluta regna helt!?!

Dagens uttryck av T löd: "Måste det jämt BÖG-DUGGA!"

Vi hade deeptalk på därmedpasta där vi pratade om allt från blonderade skator till hur det är att vara golddigger....Men huvudämnet var ju självklart killar.. Ts visa mor kom fram till en jävligt bra slutsats på vårt problem! Vi behöver inga killar, vi har ju varandra! :) Och det håller vi med om.

Därför säger vi... Discobitchin is what we live for: cigarettes, alcohol & smooth housemusic ;)

Håll i hatten! I helgen blir det rööööööj!

discobitch

Onsdag = två dagar kvar till helg!

Ooookej nu ere lill-lördag...utanför är det skinande sol och 30 grader´, fuckin amazing!
ÄLSKAR SVERIGE!! nooooooooooooooot

Imorgon ska en av brudarna ut på dejt med den okände solidaritetskillen!! Hur det går återstår att se imorgon.

Planer inför helgen är är:
Fredag: Avskedsfest + myyyyycket sprit (ev utgång)
Lördag: Ev utgång
Söndag: Koma *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*

Nu ska vi ut på uppdrag och sen ut och svulla på Därmedpasta som har kanske världens godaste pasta!

På återseende ;)
PUSS

muuuuuuumms!

Music is my drug!

Hallooo!

Sitter hemma och pluggar....men jag vill bara sitta och lyssna på musik och filosofera. Mycket händer just nu som man inte har kontroll över, dvs vardagsångest. Helgen kommer med stormande steg. Tänkte ta det lugnt meeeeeen har insett att jag bara ljuger för mig själv när jag säger så...hehe...

Har just upptäckt att min favoritartist Sophia Somajo ska släppa sin skiva "The Laptop diaries" den 17/9.



Läääängtar för att få höra den! Hennes musik är väldig speciell och det är nånting, jag vet inte vad, som gör mig lugn när jag hör hennes röst. Lyssna på hennes senaste singel "Somebody new" på www.myspace.com/sophiasomajo.

Ha det bra!

// Effi

Yeah I´m a Discobitch!

Haha jag e först!

//Cattis


Here we go discobitches!


RSS 2.0