Musik= Eufori!!

Jag har tänkt på det här länge...hur kommer det sig att musik kan framkalla känslor?...

Undrar hur dem upptäckte musik på stenåldern.(om det nu var under den eran)..dem kanske gned flintastenarna i takt när dem skulle göra eld... Men hur som helst...musik är en väldigt stor del av allas liv...speciellt mitt.

Jag har alltid haft ett intresse för musik ända sedan barnsben. Mamma upptäckte detta och ville att jag skulle gå på Adolf Fredriks musikskola...men eftersom en viss kommun inte ville bevilja mitt byte av skola, blev jag kvar i en värdelös skola som uppmuntrade eleverna att bli white trash...

Men jag började spela tvärflöjt och sjunga i kören...låter väldig kristet..haha...men mitt sinne stimulerades...men av rädsla att bli mobbad slutade jag spela flöjt och började hänga i rökrutorna i skolan....fy fan!

Nu när jag har flyttat hemifrån har jag haft chansen att kunna spela upp hög musik och även att sjunga med...sååå skönt! Jag kommer ihåg när jag hade köpt Mariah Careys första skiva och trodde att jag kunde sjunga lika bra...det lät inte speciellt bra...som straff tog mina föräldrar alla mina skivor ifrån mig, tills jag fick lova att inte spela dem när dem var hemma.

Ett annat minne är när jag och brorsan köpte en technoskiva...för pappa är det inte musik...så han konfiskerade även den skivan i några veckor...han sa att vi kunde lika gärna ta kastruller och banka på dem istället för att ge 149 kronor för en skiva.

Men nästan varje låt fyller mig med känslor och minnen. Melodierna hittar vägen till din själ...Man fylls med ro.

Jag gillar inte folk som enbart lyssnar på en typ av musik. Varför ska man begränsa sig? Alla stilar har sin charm och man kan lära sig mycket. Det blir extra stimulerande för hjärnan....

Jag har börjat gilla Beyonces låt "Halo"....första gången jag hörde den, blev jag inte förtjust....men när jag såg videon och verkligen lyssnade på texten...så träffade den väldigt hårt...vissa tonarter gör så att jag får rysningar...


En anna låt som jag lyssnar sönder den här månaden är One Republic "Come home"...den påminner väldigt mycket om en viss person som jag har saknat...jag har suttit och bölat som ett litet barn....men det är inget jag skäms för.....musik gör en bara knäsvag! Nu lämnar jag er med en skön liveversion av den låten!....


/E


Helg + löning = Lyckad

Hej alla söta

Äntligen är det helg. Sitter på jobbet och kan inte sluta tänka på sommaren=). Jag och Miss D har precis bokat en resa till barcelona och vi tänkte åka i början av juli. Längtar verkligen och hoppas flera discobitches hakar på. Vad händer till helgen då? Det verkar bli en spontanhelg. Ska träffa en kompis som jag inte har träffat på länge ikväll. Får se vart vår kväll leder. På lördag blir det utgång med discobitches men vi vet inte vart vi ska samlas upp eller ens vart vi ska gå ut, det får vi se lite längre fram.

Eftersom vi precis har bokat en barcelonaresa så börjar jag ju såklart titta lite på badkläder. Titta på dessa vackra underverk. Man kan hitta dom på  www.nelly.se Men tyvärr kostar dom över tusen lappen=(. Vill haaaaa



    

// Miss H

Men tjejer!!

Håller vår blogg på att dö ut?? Vad hände med discobitches egentligen?

Ikväll var jag ute och åt middag med en väldigt trevlig liten filur :) Jag fick mig ett gott skratt och en mätt mage :) Mer än så tänker jag inte berätta hihih

Imorn är det freeeeeeeeeedag! Wiiiihooo! Jag och Rambo ska på födelsedagskalas, förmodligen kommer vi inte gå ut... eller så gör vi det, who knows! :p Men på lördag så tänkte ju hela tjejligan köra ALL IN! Eller´?? har ingen koll...
Snart är det dags att boka resor inför sommaren, men först måste man ju ta reda på när man får vara ledig från jobbet. blääää Jag vill kunna ta ledigt när jag vill, men det är inte alltid man får som man vill här i livet...
Just nu är jag inne i en fas där jag har tusen bollar i luften samtidigt! Vet inte riktigt vad jag ska prioritera utan tar det lite som det kommer, men vill ju fortfarande hinna med allt. Hur gör man?? Ibland blir det lite jobbigt när man försöker planera så att allt ska smidigt, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Men det är himla kul när det händer mycket :) Spontant och spännande :)

Vad sägs om att åka på Radio 107.5 partycruise den 21 mars??



Nu är det läggdags... natti natt
//mjau

Förälskad....

Den här låten låter som bumull i mina öron...texten som hon sjunger känns som den träffat mig rakt in i hjärtat! Den är så sann..when you feel it´s right there is no doubt.







Song lyrics | Halo lyrics

Spa-Friday!!

Hej!!

Nu är det helg igen!...Dagarna bara rullar förbi, man hinner inte ens göra nåt förrens det är helg igen...Jag har hunnit med mycket den här månaden. Jag har flyttat och fixat lägenheten och jag har verkligen börjat från scratch!....Nu ska jag även bo tillsammans med pojkvän, så det i sig är en stor omställning. Det är mycket som händer iaf!

Vaknade idag med panik. Ansiktet kändes som cement! Vintern har verkligen tagit hand om min kropp väl! Därför ska hälften av discobitches-gänget komma över och vi ska ha en spa-kväll!...eftersom vi är lata kommer vi bara behandla ansiktet...resten av kroppen täcker man ändå eftersom det är vinter...

Har hittat en massa recept men det bästa är nog en ansiktsmask med avocado och olivolja. Hoppas att det hjälper!!!

Ha en trevlig vinterkväll!

/E

Shoppaholic

Har lyckats klicka hem ett par sexiga gladiatorskor som har gjort mig lite halvpank. Men dom är så fina att det var svårt att låta bli. www.nelly.se har jättefina skor just nu. Det är ett tag kvar till vår men jag har redan börjat ladda upp. Så just nu har jag inskaffat mig tre par gladiatorskor och ett konto som är ganska tom så det nästan ekar=D.

// Miss H

Happy days!

Det skulle vara så lätt att klaga nu, tänka negativ och bara skrika uäääähhhhhhhhhhhblääää! Ska inte ljuga idag har varit en riktig SKIT dag. Såja nu har jag det sagt. MEN ska ta denna skit dag och skaka av mig allt negg och försöka tänka framåt helt enkelt. Göra om det dåliga till något bra.

Nästa vecka ska jag på lägenhetsvisning. En 2:a på 54 kvadrat. Inte så centralt läge, men någonstans måste man ju börja eller hur? I helgen har jag blivit uppbokad av min kära pojkvän. Har ingen aning om vad vi ska göra för att han vägrar avslöja ett ord. Fredagen är inget bestämmt, kanske blir mys med brudarna hemma hos E? Nu ska jag kolla vidare på Top Model, tror att Analeigh vinner. As söt tjej! Hon tog precis den galnaste bilden som knäckte dem andra tjejerna helt och hållet!

Puss å ha en trevlig tidaaaaaag!


Analeigh

Love mondays.

Eller ja inte riktigt men endå. Har varit en helt OK dag trotts att det varit måndag. Åkte efter jobbet till E´s nya lägenhet för att se hur det såg ut, riktigt fint. Så duktig hon är och sliter för att få det fint :) Snubblade in på mondaybars hemsida och måste bara säga......gud va jag vill se Armin på kryssen om nån månad...i wanna wanna wanna!! Ska dock ha koll på SENSATION white biljetterna som jag lovat så man har nått kul att se fram emot i vår! 

/ T




Armin

hallooojj

Tänk att det redan är söndag. Det har varit en helt ok helg. I fredags hade jag och D och E en liten tjejkväll där vi hade laddat me snacks och en skräckfilm. Filmen var faktiskt riktig bra, den heter amusement och handlar om en traumatiserad kvinna  som frågas ut av en snut och en psykiatriker angående tre historier som involverar en clown, ett hotell och en konvoj och som alla involverar två av hennes kvinnliga vänner från barndomen.

Där sitter vi hemma hos mig och efter filmen frågar D om vad vi skulle göra om en mördare kom in genom dörren just nu. E börjar skryta om hur hon skulle jaga bort mördaren med en ljusstake och var riktig självsäker. Det roliga är att precis när E hade förklarat klar sin fina historia hör vi lite ljud vid dörren och plötslig öppnas ytterdörren. Och E börjar skrika helt hysterisk och hoppar på D som också sitter i soffan. Jag kunde inte sluta skratta för det var bara min söta pojkvän som kom in genom dörren efter sin träning. Han kommer in och ser två skrikande tjejer och ena av dom ( E) har helt attackerad D så stackars tjejen mosades. Det var faktiskt riktig rolig upplevelse=D

Har ätit riktig god grekisk mat idag, kycklingsspett med tzatziki och potatisklyftor, mums.

Ville också dela med mig av en jättebra hemsida som säljer märkessmink billigare. http://se.strawberrynet.com/

En jättebra hemsida från usa som har fri frakt till vilken land som helst. det är verkligen värd att kolla upp.

Ha en fortsatt mysig söndag nu

//Miss H


Såhär såg E ut när hon skrek för full hals


 



Knark är bra!

När jag får barn ska jag också ta dem till tandläkaren, söva ner dem och sedan garva åt dem när de babblar om konstiga saker :) Den här pojken skulle jag lätt kunna tänka mig att adoptera! Hur söt som helst + knäpp!




Årets första utekväll!

Tro det eller ej så blev år 2009 första utekväll den 24e januari! Jag och Grogga var bjudna på lite förfest hos PRS-pojkarna på Hötorget. Eftersom det var lönehelg å allt så tänkte jag lyxa till det lite extra denna kväll med att ta med mig min sista Smirnoff North flaska! OBS! Smirnoff North finns inte att köpa i Sverige! Förstår inte ritkigt varför den inte säljs i Sverige?? Ligger vi inte tillräckligt nordligt till på kartan eller vad??! Jag och E anser iaf att Smirnoff North är bland det godaste man kan shotta :)

I loooove it!



Jag tvingade alla till att shotta med mig för flaskan skulle drickas upp! :)


Danne var så snäll och hällde upp rosé/fanta i ett "litet" glas som T drack ur hela kvällen haha

 

"Dansa med Leroy" visade några riktigt sköna dansmoves som man bara måste kunna: plocka äpplen, spela pingis, mjölka kossan :)




När spriten var slut och partyhumöret på topp gick vi vidare till Sture där festen fortsatte. Tyvärr (!?!) tog bilderna slut där då Dibbens kamera dog, så därför finns det inga bevis på hur kvällen slutade ;)

Pusselipuss //Kissekatten


RSS 2.0