Jag är en mainstreamer!

Förut klagade jag på att jag inte hade pengar för att köpa kläder när jag var student. Nu när jag har pengar vet jag inte vad jag ska köpa (läs i-landsproblem!!). Det betyder alltså att jag inte har någon fantasi när det gäller kläder. Hämtar mkt av min inspiration från bloggar och mode blaskor...orginellt? Nej kanske inte, men varför måste det vara det? Modet i Sverige är endå så himla mainstream så det är läskigt. Så what the heck im a mainstreamer lixom och det vågar jag stå för!! Om jag fick välja så skulle jag se ut som Nicole Richie varje dag, tycker att hon har gjort en helomvänding på bara nått år från att gå från white trash till en av de trendigaste kändisarna i.m.o. Vilken kändis inspirerar er mest och var hämtar ni er inspiration till kläder ifrån?


xoxo / Miss T

Söndagsångest

Yelloo

Vaknade med världens baksmälla, och ont i halsen. Sedan började man minnas gårdagens två shottar, drinkar och allt vin och då visste jag att jag hade en jobbig dag framför mig... Igår började dagen med att vi fyra discobitches drog på grillning på söder och umgicks med ett skönt gäng. Det blev en massa god mat, vattenpipa, guitar hero och mycket sprit. Vi började redan vid tre och hade så himla kul! Kvällen fortsatte vi på Solidaritet där vi dansade loss och bara njöt av musiken. Sen vid fyra var det dags att dra hem och få i sig lite fyllemat. Den dagen/kvällen var en av de bästa på länge! Jag ska se om jag får tag på lite roliga bilder sen så vi kan lägga upp. Jag börjar äntligen känna mig som en människa igen och ska äta lite god pasta pesto nu. Skulle egentligen träffa DB brudarna på Medis idag men eftersom jag hade ont i halsen och jag hade sjukt jobbig illamående blev det ingen sol för mig.

Ville även säga att det finns en jättebra Ben& Jerrys butik i gamla stan om man är en fanatiker av deras glass som jag. Fick höra om det igår. Får definitivt besöka stället någongång.

Min favoritsmak... mmmmmm
Miss H

Fucking hell!

Hello!

Måste verkligen bli bättre på att skriva i den här bloggen. Den startade som en rolig grej på fyllan och nu så har jag verkligen lagt ner skrivandet. Jag har lagt ner mycket i mitt liv just nu. Som många har påpekat har jag distanserad mig själv från allt. Är inte den gamla vanliga jag liksom.

Jag har kommit till insikt att jag funderar och analyserar över grejer som jag inte har kontroll över. Hur ska man då försöka göra det bättre? Det går ju inte. Det enda man kan göra är att se saker positivt och försöka få ett flow i livet, då kommer nog det mesta lösa sig. Men pessimismen har alltid varit min vän genom tiderna.

Men nu när solen når min själ, vill jag skaka av mig pessimismen och försöka leva och ta plats i livet. Allt går inte ut på att prestera och hinna med allt. Det kommer ju inte finnas nån jävla utvärdering i slutskedet av livet där man ska analysera hur mycket man har presterat i skolan, utan det som kommer räknas är hur mycket man upplevt och de kära minnena man har behållt genom livet.

Nu ska jag faaan försöka leva lite och sluta oroa mig över kurser, uppsatser, jobb och alla skitgrejer.....Jag ska bara göra det!....

Ett första steg till att uppleva saker är att jag häromdagen bokade en resa med min pojkvän till Belgrad. Det är inte direkt den första semesterstaden man tänker på, men jag har ju aldrig varit där. Varje år har jag rest till Grekland och varit trygg hos mina släktingar. Inga förväntningar och samma gamla visa. Men nu vill jag se lite av andra platser. Jag kommer träffa en massa nya människor och framtida släktingar. Se vad den staden har att erbjuda!....Okej, Barcelona låter ju lite bättre...men det kommer finnas tid att uppleva den staden senare.

Det här kanske var ett tråkigt inlägg, men just nu är jag så fattig så jag har tyvärr inga roliga bilder att lägga upp från händelser. Har ju för det mesta suttit hemma och upplevt nada...Men lönen kommer snart och även en viss DB:s 25-årsdag....kommer nog garanterat finnas bilder att lägga upp nästa vecka!

Goodbye my beloved ones......

//E

Tradera-addict!

Jag har officiellt blivit beroende av Tradera, kan sitta i timmar och gå igenom bud efter bud =S men det finns så mycket kul och annorlunda grejer annonserade! Speciellt SNYGGA skor, här ser ni ett fynd jag gjorde på ett par skor från England. Ääääääääääääääääääääälskar dem! Måste dock erkänna att dem är lite svåra att gå i, men men, vill man vara fin får man lida pin, som en kär discobitch utryckte det =)



Pris: 220 kr + 80 kr i frakt!

Peace out! //D

Fy fan för söndag

Jag vaknade precis och fick ångest för att det var söndag. Ångest är lika med plugg och plugg och ännu mer plugg. Men helgen har faktiskt varit jättebra. I Fredags satt Jag, D och T på Snaps uteservering på kvällen och drack lite gott. Igår var det dags för en födelsedagsfest/Inflyttningsfest för mig och Miss D. Det var faktiskt jättekul och jättelyckad. Det var perfekt stämning och jag och D hade det superkul. Sen när vi väl skulle åka därifrån fick 8 personer klämma in sig i en volvobil. Jag kan fortfarande inte fatta hur det gick och jag tackar gud för att jag var så pass full att jag inte kände någon smärta.

Nu ska jag käka lite frukost och kanske börja plugga.

//Miss H



Barcelona bokat och klart!

Förra veckan tog vi tjuren vid hornen och bokade en as fräsch lägenhet vid utkanten (läs stranden) av Barcelona.
Lägenheten är på generösa 80 kvadrat och har två sovrum med balkong. Nu är både flyg och boende bokat och klart! Känns underbart att ha någonting att se fram emot, även om våren står inför dörren nu, slår en resa aldrig fel! Det blir alltså 4 discobitches, 10 dagar i sunny Spain! Här ska inte latas på stranden hela dagarna inte, det finns så otroligt mkt att se i Barcelona och det är verkligen en jättevacker stad. Någon som har förslag på sevärdheter, restauranger, klubbar eller annat som kan tyckas vara värt att spendera tid på så skriv gärna en rad eller två ;)












xoxo T ;)

Boom BOom POW!

Äntligen tisdag! Barabom bara pow! Disco disco disco! :) Den här låten svänger det om!!!


pirrig :)

E alldeles pirrig i hela kroppen... snart händer det på riktigt :) Glad påsk! haha


Love The sun

Idag har det varit en helt underbar dag. Har varit ute hela dagen med pojkvännen och bara njutit av värmen. Vi promenerade runt ett tag för att senare sätta oss i kungsträdgården och käka lite glass. Min första glass nu i sommar=D. Den var riktig god. Efter ett tag i solen blev vi hungriga och ville sätta oss ner och käka.  Så det fick bli 11 bitars sushi. Ikväll blir det uteservering som gäller och dricka lite gott. Sedan får vi se vart kvällen slutar.

Miss H




Time for changes...

Nu börjar det äntligen kännas att sommaren är påväg! Eller våren först då... men sen är det sommar :)
Igårkväll va jag, Rambo och Dibset på bio och såg den nya Fast and Furious filmen.

Den va faktiskt riktigt bra! Fina bilar...

Extra pluspoäng får den av mig då Paul Walker som va med i första filmen även va med i denna :) Vi minns honom även från filmen Into the Blue, eller hur tjejer? hehe

Idag är det långfredag och det känns verkligen. Har fått massor gjort! Tvättat och städat bilen, tagit fram utemöblerna, lagat mat och städat ur min garderob... massa roliga saker! noooot. Efter allt städande var jag välförtjänt en stor portion av min favoritglass Ben&Jerry´s Phish Food.

Chokladglass proppad med sega marshmallows, kolasås och chokladfiskar..mmmmmmmmuuuums!

Nu är hotellet bokat i Barcelona där jag och tjejerna ska spendera en vecka tillsammans i sommar. Ska bli såååå underbart! Sol, bad å massa goda drinkar :) Längtar redan.

Snart blir det mys på någon uteservering med tjejerna :) Men jag håller mig som vanligt till alkoholfritt. Visst e jag duktig?!
Puss å kram vi ses på stan// Mjau

Ps. 4 dagar kvar

Påskägg

Helluuu

Var och jobbade lite extra idag och sen kommer de in med världens största påskägg fsom var från manpower. Fylld med färglada kaloriefyllda godisbitar. Jag gick nog upp två kilon bara på två timmar. "Ångest". Har även lite ångest inför på lördag då det blir påsklunch hemma hos min pojkväns mamma. Hon lagar så otrolig god mat och det är alltid goda efterrätt.

Rullade iväg och träffade miss D sen och tog en snabb fika med henne. Där delade vi på en stor pommestallrik.
Får bli lite extra träning så jag slipper all denna ångest=D

Påskägget på jobbet. *MUMS*

 Miss H


Underbart!

Vilken underbar vårdag det va igår! Tre discobithes på en uteservering, rosévin, sol å värme... kan det bli bättre? :)


Man ska verklkigen ta vara på soldagarna i ett land som Sverige...  

Igår var det inflyttningsfest hos greken och juggen. Mycket trevlig liten tillställning :) Men har nog aldrig varit med om att fått så mycket negativ kritik för att man var nykter! haha Nykterist - javisst! Vaknade kl 10.00 utan baksmälla eller ångest, redo för gymmet :) Hur mår ni då? haha

Ikväll blir det filmkväll i Nybohov penthouse med the crew ;)
//mjau

ps. 9 dagar kvar

Jobb snack...när den är som bäst!

Och så var denna dag snart slut. Har varit en ganska fartfylld dag ända från då jag öppnade mina ögon. På kvällen var jag, H & C och tränade step på SATS, svetten sprutade, kalorierna förbränndes, Eric Prydz Pjano spelades i högtalarna och instruktören sög. Men men man kan inte få allt här i livet!

Tänkte dela med mig av en intressant konversation mellan mig och mina två snälla arbetskamrater som jag hade på jobbet idag. Eftersom vi inte ska störa varandra helatiden med frågor stör vi istället varandra över chatten, vilket jag från början hade ganska svårt för att förstå varför (iom att vi sitter max 3 m ifrån varandra) men tycker nu är rätt skönt.


[14:52:08] J is getting mad from not having snuuuus

[14:52:23] F skriver: vill du ha lite bak

[14:52:38] J skriver: nej fy fan, då suger jag hellre på mina sura gymsockar

[14:52:41] Jag skriver: det där lät inte bra!

[14:52:51] F skriver: jag erbjuder T:s

[14:52:56] Jag skriver: FUCK U!

[14:52:59] J skriver: hwhaatt

 [14:53:02] J skriver: !

[14:53:27] J skriver: mitt statement återstår i vilket fall xD

 [14:55:15] F skriver: ok om jag skrivit... "vill du ha lite där bak" då hade ju det varit konstigt.... men inte annars

[14:55:28] J skriver: snus i stjärten, nej tack

[14:55:44] Jag skriver: det va inte den tanken som passera mitt huvud men aja

[14:55:51] J skriver: nej förstod det ;P

[14:55:53] Jag skriver: J skriv ut spermien ffs

[14:56:01] J skriver: you nasty thang!

[14:56:17] F skriver: skruva har jag hört talas om men... skriva ut

[14:56:19] J skriver: ska bara hitta spermien först, den har fösrvunnit

[14:56:53] Jag skriver: den kanske är där bak!




Puss T.


Amen for shopping!

Jag har hittat lösningen till hur vi ska hâlla bloggen vid liv, vi mâste ut och resa!!!

Jag njuter för fullt av franska rivieran, ingen stress, god mat, trevligt sällskap, och jag har äntligen tid för att läsa en bok!

Otur nog har jag inte fâtt se solen sâ ofta, men vädret har ändâ vart helt okej, ler ât tanken att gâ ut i öppna skor och vârjacka =)

Ja, sâ vad gör man när solen inte är framme och man tröttnat pâ att läsa? jo man SHOPPAR!

I Nice är det hur jobbigt som helst att köra bil, tro mig, höll pâ att krocka frân dag 1, sâ idag valde vi att âka in till stan med vespan =)

Se sâ belâten jag ser ut efter en dags shopping
f

Dagens fynd:










Nu ska jag njuta av en drink och lite vattenpipa innan middagen =)

Skâl!!

(sorry; lyckades inte vända pâ bilden, j*vla mac-datorer)



Vårkänslor

Har haft en riktig bra dag faktiskt. Mötte upp min söta syster först i stan och shoppade ett par fina bruna gladiatorskor och även ett par svarta jeans i Zara. Efter det satte vi oss på Fridays i kungsträdgården och drack en bira. Efter ett tag kom hennes gulliga pojkvän förbi med hans killkompis och gjorde oss sällskap. Vi började prata om att vi borde samla ihop lite människor och hyra en sommarstuga i skärgården i sommar över en helg. Jag hoppas de andra discobitchsen gillar iden för jag är definitivt på=). Det var så skönt med sol idag. Jag brukar inte gilla öl men idag blev jag faktisk riktig sugen. Nu ska jag sätta mig och börja plugga lite tråkig ekonomi=(.

Puss på Er

//Miss H





Min söta syster.

RSS 2.0