Bloggen är DÖD!

Ja det är den för fan! Tror att det i modern tid kallas bloggtorka, vafan ska man fylla den här bloggen med för skit egentligen? Vad vill våra trogna läsare läsa? Några förslag? Det är ju inte så att vi lever i coola NY precis där det alltid finns något att göra...eller så kan vi vända på det. Jag har inget liv? Måste nog vara det. 

// T

Discobitcha - ett nytt verb :)

Imorn är vi ett crew på ca 25 pers som ska åka på kryssning! Inte vilket kryssning som helst, utan radio 107,5 partykryssning! hehe Är väl kanske inte riktigt den typen av kryssning som jag och T är vana att åka på (Mondaybar kryssningar), men det kommer bli röj ändå! Har inte festat på två hela helger så nu är det dags innan jag lugnar ner mig igen :) Sen blir det inge mer fest på ca 2 månader, får se hur det går hehe. Men jag vet att jag har mina vänner som stöd, eller hur??! Ni kommer också sitta hemma med mig?? :)


Så imorn smäller det! Vi ska ut och Discobitcha! Ska träffa uppfinnaren av det nya verbet ikväll ;)


En seglivad söndag

Vaknade vid halv 12 imorse och låg och drog mig en 30 min innan jag gick upp...brukar vanligtvis inte ligga och dra mig på helgerna eller ever för att jag får ångest av det och tycker det är waist of time... Sen att man vaknar med huvudvärk som påminner om som att någon har slagit dig i huvudet med en stekpanna gör inte saker bättre.
 
Igår var jag och resten av Discobitches crew (minus Kissekatten) ute på söder en sväng för att dricka lite goda drinkar och snacka av oss. Snurrig som jag är glömmer jag mobilen hemma och känner mig helt handikappad på tuben på väg in till stan för att ja inte kan ringa någon. Efter att ha suttit och lyssnar på hur två killar i 19-20 års åldern snackat om vilka tjejer de har i telefonboken och vem av dem som är mest kåtast bestämmde jag mig för att ta tillfället i akt och fråga om jag kunde låna deras mobil och ringa från.( C: jag glömde radera ditt nummer så om en liten pojke ringer till dig i veckan så vet du vem det är :) men du gillar ju endå lammkött så...;) )

Efter att ha varit runt på 2 barer som var fullproppade, tog desperationen över och vi satte oss på 54:an. Jag lyckades beställa den godaste drinken av alla som såklart hette "Gentle penetration" . När kyparen senare kom till vårt bord och skulle ta vår beställning tittade han frågande på mig och undrade vad jag skulle dricka, pryd som jag är vågade jag inte uttalla drinken utan pekade på menyn och sa " jag ska ha en sån där" samtidigt som jag och de andra tjejerna började fnissa. H:s kommenatar efter att kyparen gått fick oss att börja skratta ännu mer, hon påpekade att vi såg ut som ett gäng 12 åriga skolflickor som förförsta gången hört talas om sex. Då klockan började närma sig midnatt började det välla in alla slags konstiga männsikor så vi besutade oss för att slänga in handuken för kvällen och bege oss hemåt. Nästa helg blir det finlandfärja på riktigt då vi ska på 107.5 kryssningen på Galaxy. Lovar att dokumentera denna kväll som jag känner på mig kan bli riktigt onykter!



// T

Beach 09

Igår var jag och söta T och körde en riktig intensiv boxningspass på SATS i liljeholmen. Vilken träning, efteråt var både jag och T genomsvettiga. Vi fick ut vår aggression också och det var nog en härlig känsla samtidigt var vi nog de som hördes mest. Det var mycket skratt och skrik från vår sida=D. Jag och två av mina  discobitches ska ju till Barcelona i sommar och därför måste jag öka mina träningspass. Det är ju snart beach 09 och jag vill känna mig nöjd och glad då.

Så vad händer i helgen. Ikväll vet jag inte jag tror det blir antingen en biokväll eller en lugn kväll hemma med tjejerna. På lördag blir det att sätta sig på en mysig bar och dricka lite gott. Sen var kvällen leder efter det vet vi inte.

puss så länge

//Miss H


wohooo

Det är riktig skönt med helg. Det har hitills varit en mysig fredag, var med mamma och syster och tog en tidig fika. Det slog mig då att det faktsikt snart är sommar. Om man räknar månader är det bara 2½ månader kvar.
Ikväll ska jag och mina söta discobitches ha en tacokväll + filmkväll. Jag kan garantera en flummig kväll, det brukar bli så med våra kvällar. Imorgon firar jag och min Mr A vår ett års dag. Vi tänkte äta en god middag och avsluta kvällen med en del goda drinkar=).  Nu ska jag iväg och städa lite innan tjejerna droppar in.

Miss H



Min goda chai te

Torsdag är här!

FUCK ME vad denna vecka har gått snabbt och imorrn är det helg igen! Bananas! Hur som haver så tänkte jag lägga upp lite bilder från förra helgens bravade då Discobitches var en kvinna kort och var ute och gjorde Stockholms gator osäkra!
Kvällen började rätt tidigt ute i hoodsen och alkoholen konsumerades i rask takt och fylla slog snabbare än blixten!



Jag invigde såklart kvällen med mitt kända lejon hopp




naaawww gruppfotton var ett måste en afton som denna!


som ledde till ytterligare ett gruppfotto..


som snabbt spårade ur!

när BLADE spelades i högtalarna började det rycka lite väl mkt i babbe-nerven på vissa!


och ja...lite väl mkt på andra!


jag vet allvarligt tala inte vad som hände här...skyller på spriten!

Efter att vi hade lekt av oss i förorten begav vi oss in till stan, där vi bestämmde oss för att åka finnlandsfärja!Eller ja, nästan fast på land. Vi drog till Le Bon Palé! Vi var lätt yngst där och det känndes så bra att känna sig som lammkött igen! Vi njöt av vart enda sekund.



En shot var ju ett måste


här efter vart kvällen rätt suddig...tror vi flörtar med Dibben bakom kameran?


Le Bon Palé tjohooo hit ska vi komma igen! NOT!


Miss H blev kåt på mig som vanligt i fyllan :)


Världens sorgligaste

Jag såg denna video för ett tag sen och föll i tårar, jag blev verkligen tagen. Det är en så vacker historia om en far som för en dagbok  över sin sons korta liv. Det är så vackert samtidigt blir man så ledsen. ni måste se för er själva för att förstå hur mäktig den är.

//Miss H



RSS 2.0