Fredagen é kommen...

Ännu en fredag är här. Vad ska alla discobitches hitta på denna helg då? Pga Sterlings konkurs måste vi alla träffas och diskutera denna tråkiga händelse som har inneburit att vi nu står utan färdmedel ner till Danmark. Hur vi ska lösa detta återstår att se i nästa vecka då vi alla ska ses och föra en livlig babbe diskussion kring andra möjliga alternativ ner till Kopehagen! Party prognosen för denna fredag verkar relativt lugn. Lördag dock ser ut att bli relativt alkoholhaltig, med måttliga mängder av drinkar blandat med shake that booty på dansgolvet :)  Det som återstår att se är om Miss H klarar av att inte ramla under bordet denna gång (alkis *host, harkel*). Här nedan följer en i mina ögon klockren reklam som illustrerar hur Sverige ser ut en löninghelg (eller vilken annan helg för den delen...) Ta hand om er ;)

Xoxo /T


Sterling har gått i konkurs!!!

Varför ska det hända nu???!!!


Hej! Jag lever!

Det var verkligen längesen jag skrev i bloggen. Det har delvis med skolan (såklart!) att göra....

Har tenta på söndag, allhelgonadagen, för tredje året i rad! 

Pluggar så gott det går, men vill lämna ett jävla blodigt hästhuvud i lärarens rum. Blir irriterad av att se honom, han och hans äckliga "trendiga" frisyr. Så fort han öppnar munnen vill jag bara att han ska hålla käften. Har aldrig träffat en sån opedagogisk lärare i mitt liv.

Ska återgå till pluggandet nu....men så att ni vet...den 15 november i Copenhagen, Denmark kommer E att flippa ur totalt. Det kommer bli flipparnas flipp (driven av ångest). Då vet man att det kommer gå bra......eller inte.


//Eff


Två discobitches en måndagskväll...

Måndag. Suck. Ångest. Hela 4 dagar kvar till helgen. Men nehe då, visst kan man ha kul även på en måndag! Sökte jobb över dagen (jobb torka) och gick sen och tränade 1h med min kära vän C som behövde lite pepp-talk. Efter ett hårt träningspass bar det av till närmaste fik där vi slog oss ner och förde vilda diskussioner kombinerat med högljudda garv .Lite babbe varning, men vi satte endå i djungeln i Heron så det var lätt hänt att man drogs med i strömmen liksom.
På väg hem i bilen kör vi förbi ett drös med tvättmaskiner som står inpaketerade brevid garage utfarten.

C:  Fan, det står as mkt tvättmaskiner där ju!
Jag: Snacka om att utmana ödet, vi är ju trotts allt i Heron...
C: ska vi sno en?
Jag saktar in och vi sitter tyst i några sekunder.
Jag: Varför inte? Jag behöver stålar liksom, vi kan sälja dem på blocket!
Får den plats i min Clio?

När vi nästan är framme hemma hos C, pratar hon om en polare till oss som bor i Dubai
som hon hade messat med på Facebook.

C: Snackade med H på Facebook och han har tydligen flyttat igen.
Jag: Jasså vart då?
C: Till nått arabland...vet inte vilket...nått på J vare´
Jag: Jemen? ( stavas för i övrigt med Y)
C: neee, det va typ.....jihad!
Jag brister ut i skratt och säger:
Jihad är typ en terrorist grupp, eller betyder typ " i Guds namn".

Man vet inte vem av oss som borde färga håret i blont! Disco disco disco!!


/T

Dagens ilandsproblem..

Känns rätt så fjantigt att skriva om det men vafan ska man ha på sig egentligen på Sensation?? Att hitta vita kläder i början på vintern är ju inte direkt lätt...Har tittat runt lite på olika sajter och tror att det blir en klänning av något slag, möjligtvis ett långt linne, men vitt? Och sen skorna? Känns inte som att högklackat är ett alternativ direkt, då jag gjort det misstaget en gång på nått event och svor minst 50 ggr under den kvällen och ångrade att jag inte tog på mig nått bekvämare. Goglade lite på "clubwear", men herre min Jesus vilka white trash kläder, om man ska sätta på sig något sånt kan man lika gärna passa på att tjäna lite pengar och dra till redlight district eller varför inte Malmskillnadgatan?
Har iallafall hittat dessa två än så länge, och PAX för dem säger jag bara, annars blir det catfight på hotellrummet i Danmark mjjjaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu!







Klänning från Stylebystars.com

Jag dog i drömmen

Jag drömde världens konstigaste dröm idag! När jag kom hem från jobbet så tog jag en "liten" tupplur. Tuppluren slutade upp med den djupaste sömnen jag haft på länge.

Drömmen:
Jag ska precis iväg från jobbet, jag sätter mig i bilen och telefonen ringer. Det är H. Jag kör och pratar med henne, samtidigt blåser det som fan utanför och allt e så grått o svart. Vägen jag kör är högt upp på en bergskant, slingrig väg och under mig är ett djuuuupt stup med klippor i havet. Konstigt nog kör jag väldigt snabbt. Vid en krökning längre fram så spricker vägen upp och vatten sprutar ut. Jag fortsätter köra med samma fart samtidigt som jag tänker: "shit jag kommer aldrig klara mig igenom den där vägen" Precis när jag kör över sprickan så skakar allting och min bil börjar glida av vägen ner mot stupet. Sen rasar allt och jag KÄNNER hur jag faller. Det brukar sägas att när man e nära döden så ser man sitt liv passera förbi. Jag började istället tänka på allt jag hade kvar att göra innan jag dör! Jag känner hur mina tankar går i superfart samtidigt som jag faller, och jag tänker samtidigt: Nu dör jag nu dör jag, kommer aldrig överleva det här. Sen blir allting helt stilla, ljudet försvinner, jag ligger helt still och nu kommer det mest obehagliga. Jag känner hur nåntning lyfts ur från hela min kropp och sugs bort. Som en kraft som bara lyftes och försvann. Jag ligger kvar utan att kunna röra mig, jag känner verkligen hur livlös min kropp är men samtidigt e jag medveten om att jag blundar. DÅ fattade jag att jag hade dött.

Jag vaknar till  men blundar fortfarande, samtidigt tänker jag: shit har jag dött nu, om jag öppnar ögonen och allting är svart, då e jag död. Jag tvekade som fan innan jag till slut öppnade upp ögonen och insåg att jag låg i sängen. En enorm lättnad kom över mig! Det var så verkligt!!! För mig var det definitivt en nära döden upplevelse. Jag kände för fan hur själen lyftes ur min kropp....creapy!!

SÅ, till analyseringen av drömmen:
Jag tror på tre förklaringar
1. Jag kommer dö snart
2. Mitt sätt att dö lär nog va i en trafikolycka (sån fartdåre som jag är)
3. Döden i drömmen betyder kanske varseln från mitt jobb ( jaa det finns en risk att jag drabbas av varseln!!!)

// En skärrad Miss D

Fredag!

Idag är det fredag och det innebär olika saker för discobitchcrew. Vissa ska ut på Stureplan och festa loss, andra ska plugga, andra ta det lugnt... själv så har man åkt på diverse sjukdomar /besvär denna vecka så känns som att en lugn helg skulle vara på sin plats. Jaha och vad bjuder härliga Sthlm på denna vecka? Tydligen kommer HedKandi till Ambassadeur och ställer till med fest, och på Soli gästspelar (eller han kanske spela där varje fredag?)bl.a. Alex Moreno, låter som att det kommer bli en väldigt onykter och dräggig kväll ute på Stureplan ikväll, nu när det är löning helg och allt :)!

Va inne en sväng på Scorett idag och mina ögon drogs per automatik till ett par svarta Björn Borg stövletter. De är inte någon speciell WOW känsla över dem, men de är sådär lite ful-snygga vilket brukar fånga min uppmärksamhet. Det enda är att det kanske är lite för hög klack för att gå i varje dag, men det ser inte jag som ett hinder direkt. De har en förstärkt eller lite tjockare sula som får skon att se lite mer "bastant" ut. Får hoppas på en snöfri vinter i år igen så kan jag gå i dem heeeeela vintern :) Vad tycker ni? Bra eller anus??


/ T
 



Stövletter, Björn Borg 1299:-

Höst = depression

Jag har nog helt deppat ner mig, beror nog inte endast på vädret men det är ju så mycket i skolan nu att man har tappat lusten för allt. Har en omtentamen på lördag och har låst in mig för att kunna fatta någonting av det jag läser. Statistik är verkligen inte en av mina starka sidor. Så fredag för mig är lika med pluggdag. Får väl trösta mig med att jag och D ska till min kompis Födelsedagsfest på Lördag. Stackars födelsedagsbarnet. hon har stressat så mycket för att hinna fixa allt inför morgondagen. Att hålla i en fest är inte lätt, man frågar sig om man har köpt tillräcklig med snacks, kommer det dyka upp tillräcklig med folk? Men i slutändan kommer det nog gå bra.

Har suttit ett tag och drömt bort mig till strand med en öppen bar, låter inte det underbart?
Får nog sluta drömma bort mig och gå tillbaka till mina sömn piller böcker. //Miss H


Make a movie!

Igår  var en väldigt produktiv dag för mig. Gjorde så mycket att jag inte ens minns när jag vaknade  (ironi). Skämt och sido så har jag bokstavligen talat haka upp mig på en låt de senaste veckorna. Hör den när jag vaknar, säkert också när jag sover, jobbar, äter ...(man kan nästan tro att jag är kär). Har blivit helt frälst av en vocalist vid namn Zara Taylor, hennes röst är helt brutal! Har fört en disskusion kring vad texten i låten handlar om? Min egen teori är att hon sjunger om en person som hamnat i drogträsket och känner sig vilsen = lost, men att han/hon inte ska ge upp. Vad tror ni?? Har skapat en liten video till låten (va nyfiken på hur movie maker fungerar) NJOY :)




Vi behöver inte vara oroliga längre!

Sen vi bokade biljetterna till Sensation har vi gått runt och grubblat över om det finns något tak över Parken-arenan i Köpenhamn....?? Festen äger rum den 15e november, vilket betyder att det kommer vara kallt som f*n!! eftersom Danmark också tillhör underbara norden.


Såhär ser Parken-arenan ut en härlig sommardag...



Vad ska man ha på sig liksom?? Gåsjacka och termobrallor eller? eeehh kul?!!

Jag har svaret!  Det finns tak!! :)
Enligt en artikel jag läste så invigde man Parkens skjutbara tak när Eurovision hölls i Köpenhamn 2001. Ni vet det året som Antique kom trea hehe.

Så till alla er som ska med till Sensation i Köpenhamn om knappt en månad säger jag bara:
Av med kläderna!! Ere rejv så ere rejv! Eller hur Rambo? ;)


Nedräkningen har börjat! 23 dagar kvar!



Over and out.... //Fjortisfyllot


Sensation-preparation!

Då var det väl dags att sätta ihop en outfit till den stora Sensation kvällen!

Ett köp av vita solglasögon och jag är ett steg närmare! =)



Äkta babbe eller?


Ett utländskt par pratar i telefon:

Killen: Jag älskar dig mest av allt skulle kunna gå genom eld och vatten för dig habibi.
Tjejen: Aw, kan du inte komma hit?
Killen: Abow äru dum eller, det regnar fan ute.


Haha jag tyckte den va bra iaf!



Vad vare som hände egentligen??...

Jo kvällen började med att vi skulle mötas upp vid Rådmansgatans t-bana kl.19.00!! Men var det någon som var där prick 19.00 förutom födelsedagsbarnet??! Efter 40 minuters väntan gick vi i samlad trupp till den enda Etiopiska restaurang i Sverige?? eller kanske till och med den enda i Europa?! 


härlig urringning babe ;)


Den här bilden tog vi innan vi fått in vinet va? :p

Eftersom varken jag eller E hade ätit etiopisk mat förut visste vi inte riktigt vad vi skulle vänta oss! Friterad hästsvans kanske?? stekta koögon??
Men det visade sig vara helt vanlig mat typ, lite extra kryddigt bara :D


Pekfingerdansen såklart! 

Efter att ha ätit oss mätta, skrattat och druckit lite så var vi redo för disco! :) 
Utanför Magenta skulle vi möta upp resten av gänget som inte var med på middagen.... Vakterna såg lagom nöjda ut när de såg 20 stycken (-1 = Peter) babbar som vill komma in! Klart dom inte vågar neka 20 babbar! hahah

Jag och Alibaba var först i baren då jag tvingade honom att ta en shot med mig! Ovanligt va? :p


D och H hängde snart på då dom me!


En till??


Jaaha nu förstår jag!


Amputerade armar??  haha


hihi

Efter att ha sett bilderna förstår jag nog varför jag var hemma kl.01.30! Men det var en trevlig, rolig, galen och knäpp kväll! :) Den enda som saknades var vår 5:e pingla...


Men nu måste jag sova! Puss på er!
//Kissekatten

Helgens bravader....

....ska jag skriva om imorgon när jag fixat partybilderna och återhämtat mig från en j*vla baksmälla! haha

puss // mjau mjau

Naughtinano

Tja!

På jobbet brukar jag lyssna på mix megapol, och dagens samtalsämne på radion fick mig att dö av garv. Hör och häpna hur långt man har kommit med tekniken.

Naughtinano är nästan precis vad det låter som, en dildo som kan kopplas till din iPod och därpå vibrerar snyggt i takt till musiken. Något för snuskande tjejer som gillar musik och som inte har en hjälpsam kavaljer som kan bistå dem helt enkelt? ;)



Hmm...va säger ni tjejer, en rosa kanske? lr en blå? =P Vilken takt är bäst må tro? Någon som har hittat den absoluta Naughtinano-låten som tar en till sjunde himmeln? =) Den här prylen är så grym att jag vill döpa den till discobitch-dildon. Naughtinano loves music, WE LOVE MUSIC!

På den här hemsidan kan man läsa mer om denna fasinerande produkt: http://www.ohmibod.com/naughtinano.html
Där kan man även lyssna på vilka som är de bästa låtarna för att få bästa orgasmen!

Genialt asså!!!

Dags att uppdatera...

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera vår blogg så därför tänkte jag se till att det händer något nu!

Förra veckan blev en väldigt lugn vecka för min del. Är lite trött på mitt jobb just nu så jag ser fram emot helgerna extra mycket även om det inte händer något speciellt.

I fredags var det "återträff" hemma hos en tjej från min klass där vi drack lite vin å snackade lite skit. Det var trevligt men påminde alldeles för mycket om en syjunta ... så jag och N drog till kollektivet på Hötorget och kollade på världens sämta, brittiska, ungdoms-ganster-film som dom tyckte va grym såklart haha.

I lördags var det helkväll med Discobitches! Det blev en brakmiddag med lite drinkar, skräckfilm, fylledans å skrattattacker.



T försöker säga något? någon som kan teckenspråk?


Maaaaaaat :)


T visar vad hon går för! haha


En bild säger mer än 1000 ord... eller?? haha

Kvällens låt blev Flo Rida - In the Ayer! Rätt otippat men sååå rätt.



Kvällen avslutade vi med att titta på Shan Atcis standupshow "Blattefierad" som är sååå bra, dvs om man e blatte själv hehe. Någon som inte tyckte det var lika roligt var grannen! Stackarn måste ha suttit uppe bra länge innan han vågade ta sig i kragen om ringa på dörren kl 3 på natten. Obs att vi var hemma hos D redan från kl 19 ... hehehe

Det blev en riktigt lyckad kväll! Men nästa helg ska vi fira D med en riktig fest! :)

Puuuusss // Kissekatten

Onsdagsgodis

Asså den här killen....Mmmmmmmmmmmmmm.....behöver något mer sägas?! Han skulle gärna få chase mig i varje fall.... ;)


Chase Crawford

Lill lördagen är här

Idag har varit en jobbig dag och klockan är bara runt halv nio. Fick vakna runt klockan sex för att åka till andra sidan stan för att jobba=P. Så nu sitter jag på jobbet och har hittat lite smaskiga underkläder på victoria secrets hemsida. Jag förbereder lite inför min vinter resa till Miami och min shopping där. Jag har redan kollat upp vart victoria secret butikerna finns och vilka mall som är populärast=D.
Jag har en annan favorithemsida som jag bara avgudar, www.forever21.com . Dom har helt underbara kläder. Jag verkar ha turen på min sida för deras butiker finns också i Miami=D. Nu måste jag bara spara ordentlig med pengar så jag har råd med shopping också. // Miss H


    

 
       

Ingen lugn lördag för Miss D och Miss H iaf!

Ja, lördags kväll började med en förkrökning på Ego, vi hade fått tipset från H:s syster att det var en mysig bar. Well, någon barstämning var det verkligen inte. När vi kommer fram dit ser vi en supermysig uteservering med filtar och värmelampor, som vi såklart antar tillhör Ego, men icke sa nicke. När vi beställer vårt vin får vi reda på att den inte tillhör dem, så vi sätter oss ute på deras kala kyliga stolar och huttrar som två kycklingar. Kvällen blir inte bättre när vi ser två tjejer komma ut från baren mittemot med en vattenpipa i handen och sätta sig vid uteserveringen som vi suktade efter!

Vi fortsätter vår kväll på Grodan. Konstigt folk. Konstig lokal. Nej tack. Aldrig mer.

När vi dricker upp det äckliga vinet som vi beställde på Grodan bestämmer vi oss till slut att dra till Eken på söder. Ja va ska man säga, Eken är alltid Eken, lagom i allt, förutom att det var för för för mycket folk! En underlig grej hände dock, en av vakterna kommer fram till oss när vi sitter ute och börjar prata, och prata...och ja...prata. Och sen när vi skulle gå så ville han ha våra nummer! :S Är det bara jag som tycker att det blev ombytta roller där? Är det inte småfulla tjejer som vill ha en vakts nummer för att skaffa "kontakter" och vakterna som ska va arroganta med näsan upp i vädret??? hahaha shit jag hoppas inte jag får skit för den här kommentaren! =P



Kvällens betyg:

Dagens köp:

¨
Är den inte ett måste för en discobitch? =)

Klockrent!

Jag vet att jag har lite speciell humor men FY I HELVETTES J*AVLA FAN vad jag skrattade första gången jag såg den här reklamen! Den är ju så klockren! Hårdrockaren som PRECIS ska ta en tugga, apan, E-type, alla ingredienser för att det ska bli en bra reklam!! Sen minen när apan stjäl burgaren! Helt priceless!För er som inte sett den, nu är ni lite nyfikna va? ;)

/ T




En lugn lööördag och söndag!

Vaknade i lördags med ett leende...Jag var jobbfri den dagen och solen sken...Började med att städa lägenheten, har försummat den ganska länge. Dammtussarna hade börjat avla sig under sängen....

Senare på eftermiddagen bar det av till Västberga och hem till Z. Vi bestämde oss för en tidig bio inne i stan. Filmvalet landade på mig och jag valde nog en av årets bästa filmer....Tropic Thunder!


Innan filmen började, satt det några iiiiidioter bakom oss och hade en tävling. De skulle gissa vilket företag som låg bakom reklamfilmen. Reklamen varade i ca 10 minuter och för varje reklamsnutt hörde vi hur åsnorna där bakom försökte klura ut svaren. Våra balkannerver började rycka allt hårdare och vi bytte rad för att ej skada någon.

Jag älskar alla filmer med Ben Stiller....han sviker aldrig mig!...Jag och Z garvade nog mest i hela biografen och vi gick därifrån med ett leende.....

På vägen hem började vi snacka om hur skönt det är att ta det lugnt någon helg i månaden. Han satte på musiken i bilen och vi började känna det sköna flowet....Efter ett tags headbangin'  i bilen, kollade vi på varandra och insåg att båda hade festblicken. Låten som fick min festnerv att börja rycka var Coburns "Razorblade"....







När vi parkerade bilen utanför lägenheten, satt vi (två festskadade personer) kvar en stund i bilen....
Z: Ska vi ut och ta några öl?
E: Ska vi?
Z: Ska vi? Eller?
E: Ja, varför inte. Den är bara nio, eller?
Z: Ska vi?
E: För mig spelar det ingen roll...Det blir nog bra
Z: Okej, eller?
E: Ska vi?
Z: Eeeh, skitsamma. Vi kan softa...

Detta resulterade i att vi vaknade pigga, utan att känna oss som förstörda äckliga människor. Vi gjorde till och med amerikanska pannkakor (from scratch!)

Dagen fortsatte med att vi körde gocart. Jag och Z är väldigt tävlingsinriktade och detta race var ej enbart för underhållning. Vi skulle egentligen ha banan för oss själva, men nu fick vi dela den med en 45-åring och hans 12-åriga dotter. Big mistake!!!! Jag har aldrig känt hat mot barn, men när den där jävla ungjäveln fuckar upp hela min fart och skicklighet genom att inte kunna köra och störa mig på banan, då vill jag elimininera den från jordytan.

Hur racet slutade tar jag inte upp här. Ni kan vända er till Z för vidare frågor...

Men detta var en trevlig helg med mycket kvalitetstid....(och nerver)

//E

En lugn (!) fredagskväll

Denna helg har nog varit den lugnaste på hela året. När kylan kommer krypandes vill man bara ha värme (och i mitt fall vill jag ha kroppsvärme)....

Fredagens planer var att vi skulle följa med på C's afterwork och sen utgång..meeeeeen...när det blev eftermiddag, var allas energi på low och alla ringde runt till varandra och försökte ändra planerna diskret (utan att bli kallad toffel,kärring eller nåt). Så vi discobitches (-1) bestämde oss för middag nånstans på Söder. Någonstans på vägen blev vi distraherade av  "oskyldiga" underkläder....

Nånstans på vägen blev vi distraherade...

Eftersom gruppen består av två patriotiska greker, blev ju restaurangvalet grekiskt (of course). Vi drog till Faros och väntade i entrén i ca 30 minuter. Vi såg hur mat serverades, hur folk åt och slickade sina gafflar...vi hade nått vår svältgräns och vi alla började tänka i babbe-banor. Vi tänkte sno en souvlaki i smyg från någon av servitörerna, attackera folk osv.....Till sluuuuuut fick vi sätta oss och vi började djura över brödet och fetaoströran direkt....vi beställde maten och fick in vinet först. H var först på vinet och halsade några glas så att hon blev helt vinglig. Jag försökte säga till henne att ta det lugnt....

Meeeen H fortsatte att dricka så att hon till slut ramlade av stolen och somnade under bordet innan maten blev serverad....


Vi sket i henne (och skyllde på att hon är en bergsmänniska) och vi fortsatte att vänta på vår härliga mat....När maten kom in började C ta kommandot över potatisen och lämnade oss andra med några klyftor....


Vi åt, drack och skrattade skiten ur oss. Efter några timmar satt vi alla ( H sov fortfarande under bordet) med våra ögon halvöppna och drömde oss hem till våra sängar.

På vägen till våra kommunikationsmedel så ville C berätta om en cool händelse hon var med om häromdagen:

C: För nån dag sen såg jag en skithäftig sak!!
T: Vad? En neger på skidor??
E: Kommentaren måste ju in i bloggen!!
C: Men det kan vi ju inte skriva. Nån kan anmäla oss för grupp mot folkhets!!!
D: Det heter nog hets mot folkgrupp....

Vi garvade hela vägen hem för C's briljanta juridikkunskaper.....

Skvaller flickan

Japp, tittar nu på Gossip girl på 5:an. Det är säsongspremiär ikväll. Jag är värsta serie torsken, fastnar för typ alla serier som går..! Nu är pausen slut så jag måste återgå till mitt intensiva TV-tittande!






XoXo T ;)

Tjoho!

Redan lill-lördag! Tjoho! Det ska firas med en härlig liten trudelutt med balkaninslag ;) Zivela Srbiaaaaaaaaaaaa!!





RSS 2.0