Drinkar och vattenpipaaaaa

Jag har sån sug efter att bara dricka massa gott och röka vattenpipa, förgifta kroppen totalt=). Vi får hoppas att vattenpipan kommer fram ikväll. Igårkväll var vi på solidaritet och det var inte så bra drag. Musiken sög, jag vet inte om djn var nerknarkad eller helt enkelt uttråkad på att spela men någonting stämde ju inte. Efteråt drog vi till donkan och där kan jag säga att det var mer drag än solli=).

Här är två bilder från förra helgen då vi satt och drack lite drinkar. Det smakade inte gott, bartendern hade i gurka och sen när har man skivade gurkor i drinkar:S.





Så söta=)

//Miss H


Nu är det äntligen helg

Fy fan vad det har längtats till helgen, men det har gått relativt snabbt. Igår träffade jag en kompis efter jobbet och gick och käkade lite thiamat på sawadee. En av mina favorit thai maträtter är nog grön curry med ris, och det ska vara riktig stark. Sen gick vi iväg och fikade. Det var så mysigt att sitta ute och bara dricka chaite och prata massa tjejsnack. Hon har lite relationsproblem och såklart ska man som tjejer sitta och analysera och försöka hitta förklaringar till allt. Det är nog den stora skillnaden mellan kvinnokön och manlig kön, vi kan inte sluta analysera. Vi kan ta ett exempel. Om en kille smsar att han saknar en, måste det ju betyda att han verkligen tycker om en, och vill vara med en,. Sedan analyserar man vidare och tänker men varför ringer han inte oftare eller vill ses oftare och bla bla bla....sanningen är helt enkelt att just då saknar han en och mycket mer är än så är det inte. Vi gillar att läsa in för mycket av en situation som kanske egentligen inte betyder så mycket mer.
Nu räcker det nog med deep talk=)

Helsplanerna: idag blir det bara lugnt men imorrn är det nog dags att göra sig fin och mingla lite på en mysig bar. Det blir nog ingen utgång för min del, och det är inte ofta jag inte har ett sug för att festa. hmmm, Det kanske är höstvädret.

//Miss H


Smooth as a babys ass

Att göra en brazilian har väl passerat mina tankar nångång men längre än så har det inte kommit. Det man mest farar för är smärtan. AJ var ordet. Sen har man ju hört diverse skräckhistorier från olika håll... Men när man väl gjort det är det så värt. Eller? Visst är det kul att göra killen glad, men allvarligt talat gör det så ont som alla påstår så får han helt enkelt nöja sig med en halvt nerhuggen amazonas!




SVART.

Mitt liv känns just nu svart. Känns som allt och alla sviker och även fast solen skiner är det kallt och grått. Passande så här till hösten. Vill ställa mig på balkongen och skrika som alldrig nånsin förr men då skulle grannarna säkert glo och ringa störningsjouren...igår sa jag att torsdagar är min dag. Känner mig lugn i sinnet på tordagar. Men inte idag. Idag är bara skit. Ska gå och sova så att den här dagen får sitt slut. Fuck you torsdag den 3 september!


RSS 2.0