GOTT NYTT ÅR!

Nu köööööööör vi! :)

En vibrerande kompis ;)

Den senaste tiden har jag haft ganska klara drömmar vilket innebär att jag minns dem när jag vaknat på morgonen. I natt hade jag en dröm som jag minns ganska väl! Drömde att jag var i akut behova av en Dildo. Likt en junkie slängde jag mig över datorn, grabbade tag i musen och började frenetiskt att Googla efter en sajt som säljer dildos. Då jag tidigare köpt en dildo till en väninna från en affär kallad Oups (på riktigt) började jag söka efter denna sajt- men till min förfäran så hade inte denna butik en tillgänglig webbplats! Kunde inte tro att det var sant...sen vaknade jag. Sitter nu och Googlar efter Opus butiken som FOR REAL inte verkar ha någon webbplats? Men hallå? Snacka om att inte ha hajjat 2000-talets sätt att marknadsföra sig! Oups butiken finns för den inttresserade i PUB varhuset på plan 2 :D

Här kommer en liten video som jag hittade i mitt frenetiska dildo sökande!


Jobba imorn...

Jaha... då var det dags att gå upp och jobba imorn igen. Men det är ju bara 2 dagar! sen är det FEST :) Konstigt nog så börjar jag bli lite laddad inför nyår! Tror att det kan bli riktigt bra i år hihi. Men är fortfarande avis på H som åker till Miami... Glöm inte vad du ska köpa till mig gumman!?! ok?? :)

Juldagen blev en riktigt lyckad kväll med förfest hos Snillet i hans nya penthouse med grym utsikt! Vi gick vidare till Berns där Axwell spelade euforiskt (eller? haha). Helt plötsligt var klockan 4 och det var dags för mig å Rambo att gå vidare till Solli där Tage och Staffan snurrade plattor! Bra musikval grabbar! haha
Får se om det kommer upp några bilder från kvällen eftersom det är Dibben som har kameran... som vanligt ;)

Pussenussen


Ho, ho ,ho!

Från oss alla Discobitches till alla våra trogna DB läsare: en riktigt God jävla jul! Som vanligt så har ingen av oss några som helst planer inför nyår (förutom miss H som ska till Miami...vi är inte avundsjuka, nej!) inga vuxenpoäng till oss inte! Men har dock en känsla av att det kommer att lösa sig iallafall. Ge mig en flaska Dompa så är jag nöjd för resten av kvällen ;)

Imorgon är det fullt ös, förfest med en massa sprit och sen bär det iväg till Berns, vi är rätt så många som ska dit så det kommer säkert bli as skoj. För att inte nämna alla bra DJ´s som ska spela, håll i hatten!

Förra helgen var det fullt ös medvetslös för "vissa" utav oss. 3 Discobitches va ute och gungade på Solidaritet till Herr Cans härliga toner på fredagen. Kvällens höjdpunkt var utan tvekan då For Sale - "Buy now" spelades och hela Solidaritet lyfte på en och samma gång! Underbart! Bra musik, bra sällskap en lyckad kväll helt enkelt. En smärre incident inträffade när två tjejer hade lite för roligt på dansgolvet och "råkade" putta en gång för mycket på oss. Då började det rycka lite väl mycket i babbe nerven och vi bestämde oss för att önska en av tjejerna en god jul genom att skicka in henne i julgranen- mycket uppskattat.

På lördagen var det förfest på Mariatorget där Miss, H, D och Kissekatten averkade lite väl mycket alkohol och sedan drog vidare in i dimman på Stureplan. Inte helt oväntat får jag ett samtal kl 3 på natten av Miss C som undrar om jag kan fixa lista till henne på Hells...ja som sagt lite för mkt sprit. Dagen efter visade det sig att lilla katten inte ens minns samtalet= bevis på att man haft en bra kväll :)


Hörs snart igen ;)

/ T

Nyår sucks!



Vet inte varför jag alltid har sån ångest inför nyår... det känns sååååå överskattat, men ändå MÅSTE man göra något! Frågan är bara vad?! Miss H har gjort ett bra val som åker till Miami, till värmen! Kan det bli bättre liksom.... JAG VILL OCSKÅ! :)  Någon som vill åka med mig??



Puss// mjau

Party mode? Ohh yes!

Pratade med en go´ vän till mig igår och han berättade att han och några vänner ska ner till Trance Energy i början på Mars. Vad är trance energy då?

Jo det ska jag berätta för er. Eventet äger rum i Utrecht, Holland i en gigantisk arena som runda slängar rymmer ca. 20-30 tusen pers. Ca 40 Dj´s kommer att spela och eftersom detta event hålls i Holland är jag rätt så säker på att festen kommer att hålla på hela natten och halva morgonen ;) Biljetterna kostar ca 43 Euro och har redan kollat hotell som ligger 2 min från arenan, priset va helt ok OM man bokar nu snart vill säga. Det enda jag inte kollat är flyg men vill veta om ngn Discobitch är på? Annars åker jag ner dit själv! Hittils har DJ:s som Rank1 och First Satet offentliggjorts, den 16:dec släpps hela lineupen alltså de resterande 37 Dj:sarna! 

Då jag sedan många år tillbaka är en riktig sucker för träääänce började jag känna små rykningar i party nerven. Visst det är 100 dgr kvar till Mars, men att ha något att se fram emot är aldrig fel!! Eller?
Här har ni en lite teaser så länge!

Pussy pussy ;) T.

OBS! Väldigt högt plötsligt ljud när trailerna börjar! 




YES!PARTY F*CKING ON!

Jag kissade nästan på mig av glädje när jag läste det på Facebook ;) Den döda musen kommer till Stockholm för ett gig! Yeheeiii fucking wohooo! Det enda är att det är mitt i veckan, en torsdag... wtf hur ofta går man ut på vardagar, nångång finns det utrymme för undantag ;) Sen kan man dra hem och lägga sig på fredan lr nått! Så nu till frågan vilka Discobitches är på?!?!



En vit helg

Det var längesen man hade en vit helg, men det blir inget drickande eller festande i helgen. Förra helgen på fredagen var ju vi discobitches ute och röjde ganska hårt. Sen på lördagen var jag på kryssning och röjde ännu hårdare till sex på morgonen. Jag var Mo:s wingman på kryssningen. Jag fixade honom sååå många brudar på discon att han är mig evig tacksam. Till sist fastnade han med en serb tjej på 20 år och mitt jobb var avklarat. Det var en riktig rolig helg men söndagen var verkligen jobbig och min baksmälla var nog en av de värsta.

På kryssningen köpte jag det ultimata som varje discobitch borde ha i barskåpen.
En discobitch vodka klädd i röda paljetter. I looooove it=D

//Miss H


Almanacka

Hej Bloggen! Surfade runt lite på nätet som vanligt och snubblade över en rolig sida där man kan designa sin egen almanacka. Jag älskar almanackor även om jag bara har den i väskan mestadels gillar jag att ha den :)
Tänkte bara tipsa Discobitches (som för i övrigt alltid har en mkt hektisk vardag) och er andra att  oxå surfa in och kolla!

http://www.personligalmanacka.se/

Tooodels! / T


RSS 2.0