Full fart!

Home sweet home! Adios Barcelona, hola Estocolmo!

Hur skönt det än är med semester så är det även jääävligt slitsamts. Speciellt om man ska till en partystad! Barcelona är en underbar stad som har allt, shopping,party, arkitektur och sol&bad. Inte för att vi fick se mycket av det sistnämnda. Vi fick 3 av 10 soldagar! (minuspoäng) Regnet öste ner och det var grått och mulet 6 dagar i streck! Men men, jag ska inte klaga, det blev ju mer tid till shopping då som ledde till 5 par skor och lite kläder (pluspoäng)

Klubbarna vid stranden var rätt så likgiltiga, samma stil, samma musik, samma folk. Men den utstickande klubben där är Opium! Riktigt grymt var det även att se Tiesto där =) Vi hann tyvärr inte besöka klubbarna inne i stan som vi hört så mycket om! Vi hann inte heller åka upp till "kändisklubben" Elephant uppe i bergen =/. Barcelona har verkligen jättemycket att bjuda på och 10 dagar började i slutet kännas jävligt kort.

Det bästa med att komma hem är dock att slippa alla äckliga spanjorer som går omkring som kåta hundar 24/7! Oförskämt folk dessutom! Det märks väldigt tydligt att de inte gillar turister. Allt som allt var resan rätt så lyckad ändå!

Vi landade igår, och istället för att varva ner lite idag har jag och miss T vart igång under hela dagen! Inflyttningar på gång och mycket behöver inhandlas! Stod inne i Flügger butiken i över två timmar, jag dök ner bland tapet-pärmarna och miss T kliade huvudet framför alla färgkoder. Vi lyckades hitta våra önskemål till slut och åkte till Odenplan för en trevlig lunch på en uteservering. MUMS! Dagen avslutades med lite shopping i Inn och Finn i Fridhemsplan. Underbar butik med allt möjligt till hemmet, annorlunda prylar med sjukt låga priser!

Varva ner? Näää fyfan!





Det blev denna fondtapet till sovrummet =)


Chiliburgare, pommes och dipsåser. Coolt upplägg och supergott!


//Miss D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0