Djupa funderingar en torsdagskväll...

Fan va dålig uppdatering det är i bloggen! Skärpning discobitches! Det är bara jag och C som verkar uppdatera denna blogg och verkar ha ett liv (eller kanske tvärt om beroende på hur man ser det..) I alla fall så tyckte jag att det var på sin plats med en llite uppdatering :)

Idag hade jag och en av mina kollegor en intressant diskussion om fruktkorgarna på jobbet. Han nämnde att bananerna är alltid dem som först tar slut när fruktleveransen kommer. Själv så berättade han stolt att han norpat en banan på morgonen och lagt den på skrivbordet för att han minsann vet att dem brukar gå åt snabbt! Busigt!
När jag tänker efter så hände liknande scenario på mitt förra jobb när frukten anlände. Bananerna tog alltid slut först. Detta satte fart på mina hjärnceller och jag kan inte hjälpa att fråga, varför det är på detta vis? Jag har två teorier.

Kan det vara så att detta bara bevisar att vi är släkt med aporna? Alltså gillar att käka bananer? Tänk om det planterades bananträd på alla arbetsplatser skulle då alla anställda sitta i bananträden och slås om bananerna? Ja, jag tror nog att det skulle vara så.

Lasse: Hörru Göran, klockan närmar sig 12, det börjar bli dags för lunch.
Göran: Jag vet! Sisten till bananträdet är en apa!


Och vidare så kan jag inte hjälpa att undra om man kan hitta något genusperspektiv på denna fråga? Alltså om det är mest kvinnor eller män som käkar bananerna i fruktleveransen? Och det skulle inte förvåna mig om att det är majoriteten kvinnor som sitter där på morgonkvisten och smaskar på sina bananer och tänker: Ha!Jag hann före alla andra bitches!
Tror att formen på bananen omedvetet påminner om en annan "sak" som vi tjejer gillar och därav banan fettishen. Om detta stämmde skulle då alla killar som käkar banan vara gay? I varje fall så låter jag detta mysterium vara olöst, men frågar istället er gillar ni bananer?

Puss /T






Bananfodral

Kommentarer
Postat av: D

hahahahaha, det är exakt samma sak på mitt jobb! folk krigar efter bananerna! och här e det 98% män...hmm??

2008-11-07 @ 13:39:48
Postat av: Anonym

Vart får man tag i dessa bananfodral? :)

2008-11-07 @ 19:13:37
Postat av: Linnea

tjusig blogg!

haft en bra dag? :)

2008-11-07 @ 21:59:28
URL: http://liinneeja.webblogg.se/
Postat av: T

Bananfodralen kan köpas via nätet på denna sidahttp://www.coolstuff.se/BananaGuard

och för bara 69:- kan den bli din exklusive frakt då ra ;)

2008-11-09 @ 18:10:20
Postat av: Sara.

haha häftiga:D

2008-11-09 @ 18:15:52
URL: http://gaddii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0